NOTD Essie Topless & Barefoot

Vandaag een NOTD met Essie Topless & Barefoot uit de Essie Spring collectie. Weer een heel mooie nude lakje, ideaal voor de zomer bij een gebruinde huid. Ik bracht twee laagjes aan samen met de OPI RapiDry Topcoat.

Dit was de eerste keer dat ik hem gebruikte. Voordien gebruikte ik altijd Seche Vite en heb hem tot de laatste druppel gebruikt. Als de Seche Vite te stroperig werd gebruikte ik de Seche Restore en kon ik weer een tijdje verder. Het kan zijn dat ik de RapiDry op de één of andere manier verkeerd gebruik heb, ik ben er niet zo tevreden over. Hij geeft belletjes op mijn nagels, dit had ik met de Seche Vite niet.

Als je naar mijn middenvinger zie je duidelijk de belletjes. Het Essie lakje zelf lakt fijn als moet je wel een beetje uitkijken of je krijg strepen, niet te dik aanbrengen is de boodschap!

Hebben jullie nog aanraders voor een sneldrogende topcoat? Of neem ik best terug de Seche Vite?

14 thoughts on “NOTD Essie Topless & Barefoot

 1. Lekker nude kleurtje 🙂

  Ik gebruik INM out the door, ben ik SUPER tevreden van. Had eerst een gewoon flesje van 15ml en nu zo een van 73ml, nog niet dik geworden ofzo, en ook nooit belletjes 🙂

  [Reply]

 2. Schitterend lakje is dit zeg en over de topcoat. Het ligt niet aan jouw manier van aanbrengen, maar door de seche vite ben je al een beetje verwend geraakt hihihihihi. Zo snel droogt opi in ieder geval niet. De belletjes worden meestal veroorzaakt doordat je het lakje of de topcoat hebt geschud en dat er daarom lucht tussen is gekomen.
  Ik sluit me aan bij de andere dames hier en zou je ook INM out the door aanraden. Geweldige topcoat en blijft bij mij minimaal 2 weken goed op de nagels( maar weet dat dit per persoon verschilt)
  Ik heb hem tot de laatste druppel opgemaakt en nooit ingedikt en geeft ook geen zogenaamde lakkrimp bij het opbrengen. Ben nu aan mijn derde potje bezig en meer dan tevreden.
  liefs, Sylvia

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dankjewel voor de tip! 🙂

  [Reply]

 3. oeh ben dol op nude kleurtjes, zodra ik mn handen aan essie kan krijgen wil ik deze 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dit is wel ééntje uit de zomercollectie van dit jaar en nog met een dun borsteltje. Ik denk dat je dan eerder online zal moeten zoeken 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *