NOTD Essie Sand Tropez

De eerste NOTD van mijn Transdesign bestelling is een feit, ik koos voor de Essie Sand Tropez. Een lakje dat me doet denken aan een lekkere ice-coffee en dit doet me dan weer denken aan lente en terrasjes. Een tijdje geleden heb ik de nude en roze lakjes een beetje afgezworen maar dat kwam waarschijnlijk door het weer. Nu de zon zich regelmatig laat zien denk ik aan blote voetjes en daar komt deze nagellak waarschijnlijkĀ helemaal tot zijn recht!

De lak is dekkend na twee laagjes en dat heeft me positief verrast. Er zijn bv een aantal roze lakjes van Essie die je niet dekkend krijgt en zo krijg je dikwijls niet de kleur die je verwacht. Maar bij deze krijg je echt de kleur die je ziet. Een aanrader dus!

Dit Essie lakje kan je kopen bij Transdesign maar ook bij Instant Spa.

10 thoughts on “NOTD Essie Sand Tropez

  1. Prrrretty! Zit ook alweer enkele dagen te loeren op Transdesign… VĆ©Ć©l te interessant, die site hĆ©?

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Absoluut! De prijzen zijn veel te mooi šŸ˜€

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *