NOTD Essie Muchi Muchi

SONY DSC

Ik ben niet altijd overdonderd door de producten die in de Deauty Boxen zitten maar in de box van vorige maand, een samenwerking met Cathy Pill zat een Essie lakje en dat maakte de box voor mij helemaal goed.

SONY DSC

Essie is en blijft één van mijn favoriete merken, mooie kleuren en het lakken gaat heel erg makkelijk. Muchi Muchi is een lief roze lakje, past bij elke gelegenheid en bij mijn roze Rebecca Minkoff 😉

essie muchi muchi

Erg dekkend is dit lakje niet, als je maar één laagje aanbrengt kan dit gerust doorgaan voor een nude lakje. Twee à drie laagjes heb je toch wel nodig om hem iets of wat dekkend te krijgen. Toch ben ik fan door het lieve roze kleurtje. Valt het op dat ik in een roze periode ben 😀

 

Ik heb trouwens een nieuwe pagina aan mijn blog toegevoegd. Omdat ik de laatste jaren heel wat nagellak heb verzameld en op mijn blog heb gezet dacht ik daar lijstjes van te maken om zo de swatches sneller terug te vinden. Op zoek naar een bepaalde kleur van Essie? Dan kan je deze terug vinden op de SWATCHES ESSIE . Door dit te doen kwam ik wel tot de conclusie dat ik nog heel wat lakjes moet swatchen, heb meer Essie dan ik dacht. Ook mijn Chanel lakjes krijgen een aparte lijst maar die komt later.

Wat denk jij van Muchi Muchi?

2 thoughts on “NOTD Essie Muchi Muchi

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *