NOTD Chanel Paradoxal

Nu ik de Chanel Paradoxal heb stel ik me echt de vraag waarom ik heb niet eerder gekocht heb! Dacht altijd dat de kleur een beetje overdreven gehyped werd maar ik besef nu dat het tegendeel waar is. Waar Chanel Black Pearl een beetje tegenviel, NOTD vind je hier, zorgt dit lakje er voor dat ik heel de tijd naar mijn nagels zit te kijken. Misschien een beetje overdreven maar toch, de kleur is echt mooi!

Het is een soort van bruine kleur met een paarse glans onder, eigenlijk zie je er een beetje alle kleuren, zeker in de zon.

Hebben jullie de Chanel Paradoxal gekocht of hebben jullie de hype aan jullie voorbij laten gaan?

11 thoughts on “NOTD Chanel Paradoxal

 1. Ik heb ook de Barry M dupe.
  Ik heb hem vandaag zelfs op. Heel mooi lakje, maar ik betaal geen Chanelprijzen voor nagellak.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Eigenlijk heb je wel gelijk, de Chanel lakjes zijn duur! Maar als je een beetje uitkijkt naar bons van bv ICI Paris Xl heb je soms wel leuke kortingen!

  [Reply]

 2. Ik blijf m zooo mooi vinden.. Misschien toch maar eens kijken voor de dupe.
  Je foto’s zijn ook erg mooi. Toch kan ik t niet laten om te zeggen dat ik je kunstnagels niet mooi vind. Misschien komt het door de foto, maar ik vind ze veel te dik opgezet en ze lopen breder uit voorbij je nagelbed. Ik denk dat het mooier en natuurlijker kan. Als je ze zo mooi vind, moet je het overigens vooral zo laten. Het is slechts een mening 😉

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ieder zijn eigen mening natuurlijk! 🙂 En ik denk dat het vooral zo lijkt op de foto’s, je moet maar eens kijken naar andere NOTD. Als ik er maar blij mee ben hé 😀

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *