NOTD Bourjois Fashionshow a New York 88 Blue City

De uberschattige nagellakcollectie Fashionshow a New York Collectie van Bourjois ligt eindelijk in de winkels. Ik liet ze al een tijdje geleden zien maar het duurde even voor ze overal beschikbaar waren. Ik heb vandaag voor jullie een NOTD van de kleur Blue City, blauw met een vleugje goud, zo kan ik de kleur het best beschrijven!

De flesjes zijn klein, heel klein! Ze hebben een inhoud van 3ml, als je het vergelijkt met de normale nagellakken van Bourjois, deze bevatten 10ml. Maar aan de andere kant, ze kosten dan ook maar 2.99 euro dus je merkt het verschil ook meteen in prijs. Ik was eerlijk gezegd een beetje bang voor het lakken, kleine flesjes betekenen betekenen ook meestal kleine borsteltjes en dat lakt meestal niet zo handig. Gelukkig viel dit al bij al nog mee, het borsteltje is breed genoeg om mooi te lakken.

Ik zei het al, je kan de kleur het best omschrijven als blauw met een vleugje goud, al neigt het soms ook een beetje naar grijs.

Om de kleur perfect egaal te krijgen heb je zeker twee laagjes nodig, de kleur is anders een beetje streperig. De kleur komt het best overéén met de onderste foto al is die met de flits gemaakt, hier zie je een klein beetje het goud in terug.

Ik ben fan van de lakjes maar ook van de prijs!

Heb jij de leuke mini lakjes van Bourjois al gespot?

7 thoughts on “NOTD Bourjois Fashionshow a New York 88 Blue City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *