New Yorker Loves Denim

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik ben gek op jeans. Je zal mij dan ook weinig met iets anders zien. New Yorker is een winkel waar ik niet zo vaak kom maar als ik deze nieuwe jeanscollectie zie krijg ik toch wel zin om een kijkje te gaan nemen. Als je doorklikt op het filmpje krijg je de hele collectie met foto’s te zien, je moet zeker eens kijken naar het gestreepte shortje!

Ben jij een jeansfan?

4 thoughts on “New Yorker Loves Denim

  1. Ik ben een grote jeansfan! Mijn favoriete jeans zijn de good old Levi’s :-).

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ik zou niet zonder kunnen 🙂 En ja Levi’s heb ik ook in mijn kast hangen, die mag niet ontbreken 😀

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *