New Sally Hansen Colors @ Planet Parfum

1

Sally Hansen vult zijn collectie in België bij Planet Parfum aan met zes nieuwe kleurtjes! Ik maakte eerder al kennis met een aantal kleurtjes (klik hier en hier) en was er toen al heel erg tevreden over en dat is met deze nieuwe kleurtjes niet anders.

SONY DSC

Ik kreeg drie lakjes toegestuurd en die laat ik graag aan jullie zien.

 

SONY DSCSONY DSC

Eerst en vooral, dit zijn heel erg fijne kwastjes om mee te lakken. Breed genoeg om 3 drie keer te lakken, in het midden en dan links en rechts. Hiermee kan je lakken zonder smossen 🙂

 

SONY DSCsized_sally hansen Spruce Up

Sally Hansen Spurce Up is niet meteen kleur die ik zou gekocht hebben want de kleur in het flesje ziet er niet meteen appetijtelijk uit. Op de nagels valt het gelukkig mee maar dit is een kleurtje dat ik echt alleen in de winter zou gebruiken.

SONY DSCsized_sally hansen Blue Streak

Sally Hansen Blue Streak is dan weer wel ééntje dat ik zelf zou kopen, dit kleurtje kan je makkelijk het hele jaar rond gebruiken.

SONY DSCsized_Sally Hansen Tahitian Sunset

Sally Hansen Tahitian Sunset leek me dan weer heel flets in het flesje maar ook deze blijkt veel mooier te zijn als je hem op mijn nagels ziet. Deze mooie koraal kleur zal ik nog vaak boven halen de komende maanden, de perfecte zomerse kleur!

Sally Hansen is exclusief te koop bij Planet Parfum voor 13.99 euro.

Welke kleur is jouw favoriet?

 

 

3 thoughts on “New Sally Hansen Colors @ Planet Parfum

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *