Becca @babassuspa

New in! Becca @babassuspa

Becca @babassuspa

Becca is hot and happening in make-up land! Ik denk dat zowat iedere Beauty Blogger ondertussen al wel de Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop heeft. Als je er tenminste kan aan geraken want voor ons Belgjes is dat allesbehalve makkelijk want Sephore.com verzendt nog steeds niet naar België. Blijkbaar moet je het niet zo ver zoeken want in Nederland is er een webshop die een kleine selectie aan Becca producten verkoopt. Tijd om de wegschop uit te testen! Bestellen gaat makkelijk en snel en de levering is er binnen max twee dagen. Fijn! Ik liet mijn productjes inpakken, rond deze tijd van het jaar is kadootjes uitpakken gewoon heel erg leuk 🙂 Ik laat jullie in het kort zien welke producten ik bestelde!

Becca X Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop

Het meest bekende en gehypte product van Becca is toch wel de Becca X Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop, zo benieuwd of hij echt zo mooi is maar op het eerste zicht is dat zeker het geval.

Becca Shimmering Skin Perfector Poured MoonstoneBecca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold

Wist je dat Becca ook highlighters in cream vorm heeft? Rose Gold en Moonstone gingen meteen in mijn mandje 🙂

Becca Blotting Powder Perfector Tinted

Ook een Blotting Powder mocht mee in het winelmandje!

Becca Eye Tint Pewter, Becca Eye Tint Gilt

Deze twee Becca Eyetints in Gilt en Pewter zijn genereuze staaltjes. Heel erg benieuwd naar!

Revitalash Advanced

En omdat mijn wimpers wel wat TLC kunnen gebruiken ga ik terug een kuurtje met Revitalash doen.

Ik ben heel erg blij dat ik deze leuke webshop, Babassu heb ontdekt! Deze gaat op mijn lijstje en zal ik zeker vaker bezoeken!

Welk product zou je graag het snelst zien op mijn blog? Shoot!

7 thoughts on “New in! Becca @babassuspa

 1. Ik kan niet wachten om eens iets van Becca te proberen! Normaal gezien komt Champagne pop er binnenkort voor mij uit Amerika aan, want een vriendin van mij gaat naar daar 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Oh super! Hopelijk moet je niet te lang meer wachten dan 🙂

  [Reply]

 2. Ik had al een vermoeden dat die pakjes producten van Becca bevatten! Ik ga in juli naar de US en was daar van plan iets van Becca te kopen maar super dat we het nu ook best gemakkelijk kunnen bestellen!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Idd heel leuk! Alleen slecht voor de portemonnee 😉 In juli naar de US, ik denk dat jij dan al wel bezig bent aan een wishlist 😀

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *