New @ BeautyEtc : Etat Pur

Etat Pur is een merk dat al een tijdje mijn aandacht trok maar ik had nog zoveel verzorgingsproducten dat ik er even een stop op had gezet. Ik heb al een drietal maanden dezelfde skincare routine en ik merk dat er een beetje gewenning optreedt, het lijkt of mijn huid “gewoon” raakt aan de producten en ze niks meer doen voor mijn huid. Zo kwam ik op de website van Etat Pur terecht en deed de test, “Mijn persoonlijke oplossing in twee minuten“.

Volgende producten werden me aangeraden:

Uiteindelijk werden het volgende producten:

Ik ben dol op micellaire reinigers, ze reinigen je huid goed zonder dat ze trekkerig aanvoelt. Bovendien kan je er ook oogmake-up mee verwijderen, altijd handig. Hierboven zie je de B02 zuiverend micellair reingingswater en de B03 fysiologische reinigingslotion.

Qua verzorging zie je de B22 Light Moisturizing Emulsion met spf 10, B37 Radiant Complexion Care en B20 Oil-free Quenching fluid.

Verder nog de drie specifieke behandelingen, A02 Argan, A01 Q10 en A60 Citric Acid Aha.

Vooral van de laatste drie producten heb ik heel hoge verwachtingen. Ik ben sinds deze week met de producten begonnen dus ik kan nog niet echt zeggen of het wat doet maar de A60 Citric Acid is toch wel een speciaal productje!

Als ik de producten uitgebreid heb getest mogen jullie zeker een review verwachten!

De producten van Etat Pur zijn exclusief online te koop, klik hier voor de online shop. Hierdoor kunnen ze de prijzen van de producten ook vrij laag houden.

Heb jij de Etat Pur producten al geprobeerd? 

9 thoughts on “New @ BeautyEtc : Etat Pur

  1. Ik heb 2 weken geleden wat besteld. Voornamelijk producten die mij van mijn glimmende huidje afhelpen. Wat een wonderspul! Ik ben er echt enorm blij mee en ga zeker weer opnieuw bestellen!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *