Nars Steven Klein Despair Cheek Palette

Nars X Steven Klein Despair Cheek Palette

Nars Steven Klein Despair Cheek Palette

Steven Klein zei me zo op het eerste zicht niet maar na wat googlen kwam ik wel al tot de conclusie dat ik al beelden van hem had gezien. Steven Klein is een fotograaf die al met heel wat grootheden heeft samengewerkt en staat bekend om zijn ietwat speciale beelden en dat zie je ook terug op de verpakking van de Nars palettes.

Nars Steven Klein Despair Cheek Palette

Ik vind de verpakking niet echt speciaal maar ik ben wel blij dat Nars koos voor een stevige plastic doos. De laatste tijd ben ik nogal klunzig en laat ik geregeld iets vallen waardoor er al het één en ander gesneuveld is op mijn badkamervloer. Gelukkig kan dit doosje wel tegen een stootje. En eigenlijk is het natuurlijk de inhoud die telt en laat die inhoud nu eens perfect zijn!

Nars Steven Klein Despair Cheek PaletteNars Steven Klein Despair Cheek Palette

Drie blushes vind je in dit palette, Savage, Esoteric en Ferocious, allemaal LE en nog niet eerder uitgebracht. De vierde kleur is een highlighter, Nico, deze bestond al en vind je in de vaste collectie en moet je ook tussen de blushes gaan zoeken. Voor een heel donker getinte huid is dit misschien een blush maar voor mij is dit wel degelijk een highlighter. Verder vind je in dit palette ook nog een kleine Ita Kabuki Brush ,de brush is fijn en handig als je van shapen houdt maar ik werk liever met een echte blushkwast, is gewoon makkelijker aan te brengen en te verdelen.

Nars Steven Klein Despair Cheek PaletteNars Steven Klein Despair Cheek PaletteDe swatches! Van links naar rechts Nico, Savage, Esoteric en Ferocious.

Hier zie je duidelijk dat Nico echt eerder een highlighter is dan een blush, hij heeft ook veel meer shimmer dan de blushes, enkel Esoteric heeft ook een lichte shimmer, de andere twee hebben een eerder matte finish.

Stuk voor stuk prachtige tinten. Het enige waarmee je een beetje moet uitkijken is dat je lichtjes gaat opbouwen, de blushes zijn heel erg goed gepigmenteerd waardoor je al snel teveel gaat nemen. Je kan deze blushes zowel nat als droog gebruiken maar dat natte gedeelte zie ik niet zitten, de kleuren zijn dan zeker intenser maar voor mij persoonlijk hoeft dat niet.

Een aanrader deze Nars X Steven Klein Despair Cheek Palette en deze is nog steeds te koop op de website van Nars, je vindt het palette hier.

6 thoughts on “Nars X Steven Klein Despair Cheek Palette

  1. Mooi! Ik kreeg het One Shocking Moment palet van NARS voor Kerst en ben er dol op. Ik vind de Steven Klein-verpakkingen eigenlijk wel cool 🙂

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Dat is een mooi Kerstkado, daar zou ik ook blij mee zijn 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *