Nars Ultimate Nars Lip Pencil Kit

Nars Ultimate Nars Lip Pencil Kit

Nars Ultimate Lip Pencil KitNars Ultimate Lip Pencil Kit

Nog meer Nars, deze keer in de vorm van de Ultimate Nars Lip Pencil Kit! Deze set is één van de twee sets die uitkwamen bij de Nars Holiday collectie die trouwens nog steeds te koop is op de webshop van Nars. De andere set bestaat vooral uit felrode kleuren ( True Nars Lip Pencil Kit), niet echt mijn ding, mijn keuze was dus snel gemaakt! De drie Lip pencils werden in een stevige plastic case met spiegel gestopt.

Nars Ultimate Lip Pencil KitNars Ultimate Lip Pencil KitNars Ultimate Nars Lip Pencil Kit

Apart in de doos van de verpakking zit een grote slijper om de punt van je lip pencol goed scherp te houden. Super dat Nars dit doet want vaak heb je met dit soort pencils het probleem dat je geen slijper vindt die goed past, vaak zijn ze net te groot of net te klein. Hier scoort Nars echt punten bij mij!

Nars Ultimate Lip Pencil KitNars Ultimate Nars Lip Pencil Kit

Drie kleuren vind je in deze kit met twee soorten finishes, De lichtste Stourhead is een Satin Lip Pencil net zoals Biscayne Park, Sex Machine is dan weer een Velvet Matte Pencil.

Nars Ultimate Lip Pencil Kit swatches

De swatches van links naar rechts: Stourhead – Sexmachine – Biscayne Park.

Bij het swatchen had ik al zo’n klein vermoeden dat Stourhead niet echt een kleur voor mij zou zijn en je zal meteen merken waarom.

Nars Satin Lip Pencil Stourhead

Stourhead

Nars Velvet Matte Pencil Sex Machine

Sex Machine

Nars Satin Lip Pencil Biscayne Park

Biscayne Park

Sex Machine en Biscayne Park zijn echt prachtige kleuren en helemaal mijn ding. Vooral Biscayne Park smeert heel makkelijk weg, Sex Machine iets minder maar dat ligt dan eerder aan de finish van deze lip pencil, hij is wat matter maar daarom niet minder mooi. Stourhead daarentegen, écht niks voor mij, het vloekt ook compleet met mijn huidkleur. Ik denk dat het wel kan zijn als je echt een donkere huid hebt, dan zal de kleur wel perfect matchen. Houdbaarheid van deze lip pencils is meer dan ok, zeker Sex Machine is er ééntje die lang op je lippen blijft zitten, de kleur lijkt een beetje in je lippen te dringen en dit zonder ze uit te drogen. Biscayne Park houdt iets minder maar dat komt omdat deze veel smeuïger is en makkelijker van je lippen glijdt.

Deze lip pencils hebben mijn hoge verwachtingen ingelost, ze zijn meer dan ok!

Je vindt deze Nars Ultimate Nars Lip Pencil kit op narscosmetics.eu , ook wij Belgjes kunnen er shoppen zonder extra douanekosten!

6 thoughts on “Nars Ultimate Nars Lip Pencil Kit

 1. Ik ben fan van hun lip pencils! Ze brengen zo makkelijk aan! Mijn ultieme favoriet is het rode Cruella. So pretty! De nudes in deze set spreken met ook wel aan, de lila toestand zou me ook echt niet staan vrees ik… 😉

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Cruella is idd een prachtige kleur, maar niet voor mezelf, geef mij maar een mooie nude 😀

  [Reply]

 2. Ik heb vorig jaar gezegd dat ik meteen een setje met deze potloden zou ik kopen als er weer nieuwe uitkwamen maar ik heb het uiteindelijk toch niet gedaan. Sex Machine wou ik sowieso al erg graag maar ik wist dat Stourhead ook niets voor mij zou zijn en ik twijfelde enorm of Biscayne Park me wel zou staan. Ik ga sex machine dus apart kopen denk ik of weer wachten tot een nieuw setje uitkomt!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Voor mij is het de eerste kennismaking en buiten Stourhead ben ik wel tevreden. Smaakt naar meer 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *