Nars Stash

Vandaag ga ik kort mijn Nars Stash bespreken.

Het palletje links is de Nars Hungry Heart, dit is een highlighter maar er zit zoveel glitter in dat hij heel moeilijk te gebruiken is. Je moet dit heel lichtjes aanbrengen want anders wordt dit al snel to much.

Rechts bovenaan zie je de Laguna Bronzer, dit is eigenlijk één van de bronzers die ik het meest gebruik, hier zit ook een beetje glitter in maar deze geeft gewoon een mooie glow op je gezicht. Ik denk ook dat dit één van de bronzers is die bij heel veel huidtypes past.

Rechts onderaan zie je het Maldives/Riviera duo, Maldives is de bovenste kleur,Riviera de onderste, dit is een soort van crémeblush, ik breng deze aan met een brush, vind dat het met de vingers niet zo goed lukt. Riviera is degene die eigenlijk het meest kleur afgeeft op mijn huid al moet ik hem wel “builden”.

 

Links zie je de welbekende Nars Orgasm Blush, ik denk dat jullie die waarschijnlijk al ontelbare keren hebben zien voorbijkomen en ik moet toegeven, ik ben er ook gek op. Dit is één van de blushes die ik bijna dagelijks gebruik.

Rechts boven het het concealerpalletje Nars Vanilla/Honey. Hier had ik beter het andere genomen, het duo Nars Praline/Toffee genomen want deze is wat licht voor mij. Misschien dat hij beter past in de winter.

Rechts onder het oogschaduwpalletje Nars Bohemian Gold . Dit is een perfect duo voor een zomerse look. Deze ga ik zeker meenemen op vakantie.

Bovenaan Nars Sheer Glow Barcelona, onderaan Nars Sheer Glow Santa Fé Dit is echt een super foundation. Nars beschrijft dit zelf als een foundation voor de normale tot droge huid. Ik heb zelf een gemengde huid en toch werkt hij perfect voor mij. Hij geeft, zoals de naam zelf zegt, een glow aan je gezicht en in combinatie met de Laguna bronzer en een vleugje Nars Orgasm blush is het de perfecte combinatie voor mij.

Als er iemand vragen heeft, of swatsches wil zien, laat het mij gerust weten!

15 thoughts on “Nars Stash

 1. Heerlijke stash!!! Heb je ze uit het buitenland of bij de Skins gehaald? Ik heb er nog helemaal niets van 🙁

  [Reply]

  misswhitemilkywayNo Gravatar Reply:

  Heb ze in het buitenland gekocht, via Hq Hair. Moest je iets willen bestellen is het nu de moment want ze geven 15% korting op alles door hun Bank Holiday tot 31 mei. Je moet enkel de code HQSUNEXCITE bij het afrekenen invullen 🙂 Ik ga nu ook ff piepen 🙂

  [Reply]

 2. Waaw mooie stash. Ik ben wel benieuwd naar een swatch van de bronzer ^^ Hij lijkt zo enorm donker? ( maar jij hebt een donkere huid zeker? Want je MAC producten zijn ook altijd redelijk getint ..

  [Reply]

 3. Mooie spullen!
  Over die Laguna bronzer heb ik al zoveel goede dingen gehoord, zou hij te donker zijn voor een NC25 als mij denk je? ;D

  Btw: ik weet niet wanneer je precies op vakantie vertrekt maar ik wens je toch nu al een superfijne vakantie toe! Geniet ervan!

  [Reply]

 4. Hey,
  Je kan hem ondertussen niet meer kopen op HQ Hair, weet jij soms waar je hem nog kan kopen?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Nars heeft ook een Europese website waar je kan bestellen, http://www.narscosmetics.eu/. Alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog liggen. Je kan misschien ook even Ebay checken maar dan moet je een beetje uitkijken dat ze geen fake producten aanbieden!

  [Reply]

 5. Ik heb op ebay al eens gekeken maar de kleur ‘Mont Blanc’ verkopen ze er niet op, wel alle andere kleuren 🙂 Op de site zelf heb ik ook al gekeken, maar zoals je zegt is vrij kostelijk 🙂 en ik denk dat ze het ook niet verzenden naar België…

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ze verzenden naar België hoor, heb ik zelf ook al eens gedaan. Ik had toen het geluk om geen verzendkosten boven 50 euro te betalen, kijk hier, http://www.beautyetc.be/?p=4113 maar eens. Misschien als je met iemand samen kan bestellen? Dan kan je de verzendkosten delen!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *