Nars Natural Radiant Longwear Foundation

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

Ongeveer vier maanden geleden kreeg ik een mail met de uitnodiging voor de lancering van Nars bij Parfuma. Ik sprong letterlijk een gat in de lucht! Wat leuk nieuws was dat! Nars is een merk dat me altijd heel erg heeft aangesproken en ik heb er dan ook heel wat producten van in mijn collectie zitten. Tijdens het lanceringsevent kon je jezelf laten colourmatchen met de foundation, ik wist niet hoe snel ik op de stoel kon gaan zitten! De Nars Natural Radiant Longwear Foundation stond al een tijdje op de wishlist maar omdat er zoveel tinten zijn is het niet altijd makkelijk om net de juiste tint te kopen. De Nars MUA matchte me met de Nars Natural Radiant Longwear Foundation in Vallauris en de Nars Radiant Creamy Concealer in Café Con Leche.

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

De Nars Natural Radiant Longer Foundation komt in een strakke glazen flesje met pompje. Dat laatste doet Nars niet altijd, de Nars Sheer Glow foundation heeft dit niet, die moet je zelf bijkopen.

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

Sinds ik deze Nars Natural Radiant Longwear Foundation kocht heb ik nog amper een andere foundation gebruikt. Deze is zo, zo fijn! Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor een mooie egale dekking, met deze foundation kan je gerust full coverage gaan zonder dat hij cakey wordt. De beste manier, voor mij dan toch, om deze aan te brengen is met je vingers. Ik gebruik twee mini pompjes op de rug van mijn hand. Als basis gebruik ik mijn Guerlain L’Or Primer met op de T-zone Benefit Porefessionel. Nadien breng ik de foundation aan met mijn vingers, hij is al opgewarmd door de warmte van mijn hand en hierdoor smeert hij nog beter uit. Hij is enorm goed gepigmenteerd, je hebt echt niet meer nodig dan die twee pompjes. Als ik een vergelijking moet maken met een andere foundation ligt deze het kortst bij de Marc Jacobs Re(marc)able foundation, deze is ook enorm goed gepigmenteerd en heb je ook maar een klein beetje van nodig. Het grote verschil tussen beide is dat de Nars Natural Radiant Longwear Foundation nu veel makkelijker te krijgen is want je vindt deze gewoon Parfuma.

Nars Natural Radiant Longwear FoundationNars Natural Radiant Longwear Foundation

De Nars Natural Radiant Concealer was niet nieuw voor mij, een paar jaar geleden kon je hem al tussen mijn favoriete producten vinden maar toen had ik wel de kleur Custard.

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

De kleur die op dit moment beter bij me past volgens de Nars MUA is blijkbaar Nars Natural Radiant Concealer Café Con Leche en ze heeft gelijk. Deze licht de huid onder mijn ogen net iets beter op.

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

En de swatches. Links de concealer en rechts de foundation. Zie je hoeveel pigment er uit zo’n klein druppeltje komt?

Groot fan hierzo! Ook benieuwd? Je vindt de volledige collectie van Nars en de LE Collecties in België exclusief bij Parfuma.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *