Nars Narssisist Eye Shadow Palette

Nars Narssisist Eye Shadow Palette

Hét Nars Narssisist eyeshadowpalette stond al maanden op de wishlist maar ik kon het nergens meer vinden, overal écht overal uitverkocht en ik had niet gedacht dat ik het nog ergens zou vinden. Ik had me wel op de waitlist van Rose’s Beauty Store gezet maar dat was al zo lang geleden dat ik er vanuit ging dat dat toch niet meer zou binnenkomen. Tot ik enkele weekjes geleden toch een mailtje kreeg dat dit palette terug in stock was en ik heb het dan ook meteen besteld, ondanks mijn eerdere slechte ervaring met deze webshop.(Als in, pakje kwijt en amper customerservice) Deze keer was de service super en had ik het pakketje al na enkele dagen in huis. Je kan je nog steeds op de waitlist inschrijven, moest jij ook op zoek zijn naar dit palette, je kan het altijd proberen.

Nars Narssisist Eye Shadow Palette

De verpakking van dit palette is uit hetzelfde materiaal gemaakt als de blushes, heel erg stevig maar lastig om proper te houden want je ziet er alles op.

Nars Narssisist Eye Shadow PaletteNars Narssisist Eye Shadow Palette

Dit Palette is echt een pareltje! Vijftien tinten die meteen aanspraken en die ik ook effect kan en zal gebruiken. Als je dit palette hebt heb je eigenlijk niets anders nodig. Moest je het echt nergens meer kunnen bestellen dan kan je de kleuren nog altijd apart bestellen want je vindt ze nog los of in de duo’s die Nars nog verkoopt.

Nars Narssisist Eye Shadow Palette

Vijftien tinten die allemaal onderling perfect combineerbaar zijn. De kleuren zijn niet extreem glanzend of mat, het ligt er zo een beetje tussenin, ik denk dat de beste beschrijving naar satin finish gaat.

Nars Narssisist Eye Shadow PaletteNars Narssisist Eye Shadow Palette

All about eve 1, Madrague 2, Fez, Bali en Coconut groove

Nars Narssisist Eye Shadow PaletteNars Narssisist Eye Shadow Palette

Madrague 1, Nepal, Ashes to ashes, Brousse en Mekong

Nars Narssisist Eye Shadow PaletteNars Narssisist Eye Shadow Palette

Bellissima 1, Lhasa, Bad behaviour, Dogon 2 en Pandora 2

Alle kleuren zijn zacht en makkelijk aan te brengen zonder dat ze gaan brokkelen. Met een eyeshadowprimer worden de kleuren nog intenser en mag je er zeker van zijn dat ze een hele dag mooi blijven zitten.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met dit palette!!! Waarom hebben we Nars nog steeds niet in België? Nu Urban Decay er is moet Nars gewoon volgen! Iets voor Parfuma misschien?

3 thoughts on “Nars Narssisist Eye Shadow Palette

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *