Nars in België @Parfuma

Nars in België @Parfuma

Nars in België @Parfuma

Nars in België @Parfuma

In plaats van 5 Things on Sunday, 5 things to buy van Nars! Want….Het is eindelijk officieel, Nars komt naar België en dit exclusief bij Parfuma. Wie Parfuma kent weet dat ze al een aantal exclusieve merken hebben en daar komt nu Nars bij. Ik ben hier ontzettend blij mee en ik heb zo een klein vermoeden dat ik niet de enige ben. Ik zet graag mijn must buys op een rijtje!

❤ De blushes van Nars zijn top. Heel fijn gepigmenteerd, heel mooie kleuren en vaak kan je ze kopen in een palette waardoor je verschillende tinten in één palette hebt.

❤ De oogschaduw van Nars, hier zie je twee van mijn favorieten. Het Nars Narssissit  Eyeshadow Palette en het Nars And God Created the woman eyekit. Beide worden nog steeds vaak gebruikt ondanks dat ik ze al een tijdje heb. Hier ook weer super gepigmenteerd en een droom om te blenden.

❤ Misschien wel de meest bekende lijn van Nars, het begon allemaal met de Nars Orgasm blush (mijn eerst gekochte product van Nars) en ondertussen werd deze lijn verder uitgebreid met Nars Orgasm Lipgloss, Nars Orgasm The Multiple, Nars Orgasm Liquid Blush. Ik was al fan van de Blush maar ik kreeg Nars Orgasm The Multiple en ik heb zo het idee dat dat weleens een nieuwe favoriet zou kunnen worden.

❤ Wist je dat er een lipstick bestaat met mijn naam? Ik heb het over een lipstick uit de Nars Audacious Lipstick lijn! Nars Audacious Vanessa, één van de lipsticks uit de 48-delige collectie. Wie ook niet zo’n fan is van de matte lipsticktrend zal heel blij zijn met de finish van deze lipsticks, heel veel kleur maar je hebt nooit het idee dat je lippen uitdrogen.

❤ Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van de matte lipsticktrend kan ik de Nars Velvet Matte Lip Pencils wel appreciëren. Ze zijn niet te mat en hebben toch nog een iets of wat fluwelen glans.

Kruis 4 mei 2018 alvast aan op je kalender want dan kan je bij Parfuma terecht, zo wel bij Parfuma Antwerpen als online in de webshop. Ik ben mijn wishlist al aan het maken! Jij ook?

2 thoughts on “Nars in België @Parfuma

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *