Nars Audacious Lipstick Vanessa

SONY DSC

Veertig tinten bestaan er in deze Nars Audacious Lipstick Collection die ter ere van de veertigste verjaardag van Nars werd uitgebracht en ééntje daarvan draagt mijn naam! Ik stootte er per toeval op toen ik tussen de nude kleuren aan het kijken was, ik had er echt geen idee van dat mijn naam er tussen zat. Het blijkt ook nog eens een kleurtje te zijn dat echt bij me past, ik hou van roze / nude tinten.

SONY DSC

De Audacious Lipstick zit in een zwarte huls gemerkt met de typerende Nars letters. Er werd met een magneet in de huls gewerkt dus de kans dat je lipstick open zal gaan in je handtas is heel erg klein.

SONY DSCSONY DSC

Vanessa is een oud-roze kleur, een kleur die iedereen zowat kan hebben, een kleur die je elke dag en op ieder moment kan dragen.

SONY DSCSONY DSC

Omdat de lipstick vrij zacht en smeuïg zocht ik een lip pencil wat hier bij zou passen en dat bleek MAC Soar te zijn. Hét lip pencil dat de laatste maanden echt een hit was door Kylie Jenner, het jongste zusje van de Kardashians. En dit blijkt dan nog de perfecte match te zijn met deze lipstick. Voor mij geen donkerdere of lichtere kleuren, geef mij maar matchy matchy.

SONY DSC

De swatches naast mekaar. Weinig tot geen verschil! De lipstick is net zoals het lip pencil super gepigmenteerd en de kleur zet zich ook echt vast op je lippen zodat bijwerken amper nodig is. Een hapje en een drankje overleefd deze lipstick zonder moeite.

SONY DSCSONY DSC

 

Zowel de kleur als de kwaliteit van de lipstick is voor mij een schot in de roos! Ik hou van het gevoel van de lipstick op mijn lippen, niet uidrogend en toch lang houdbaar.

De Nars Audacious Lipstick kost 30.00 euro en vind je op de website van Nars maar ook in verschillende andere webshops zoals Sephora, HQ hair en BeautyBay al dan niet aan dezelde prijs. Wie weet zit jouw naam er wel tussen!

9 thoughts on “Nars Audacious Lipstick Vanessa

 1. zo tof 🙂 ik zou ook wel een mooie lipstick met mijn naam willen

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Heb je al gecheckt of de jouwe er tussen zit? Ik had ook niet verwacht dat de mijne er zou tussen staan hoor 😀

  [Reply]

 2. Zo grappig, je eigen gepersonaliseerde lipstick!
  Al die Nars producten overal, ik heb er nog niets van maar begin nu wel benieuwd te worden!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Zou leuk geweest zijn moest hij écht voor mij gemaakt zijn maar dat zie ik nog niet zo snel gebeuren 😀

  Nars is toch wel een merk dat je eens geprobeerd moet hebben. En als je dat gedaan hebt is er no way back 😉

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *