NARS And God Created The Woman Eyekit

SONY DSC

Toen mijn broer een tijdje geleden naar Barcelona ging vroeg ik hem om bij Sephora naar het Nars Narssist palletje te kijken, jammer genoeg was dat overal uitverkocht maar hij bracht wel aan ander palletje mee waar ik minstens even blij mee ben, het And God Created the Woman Eye Kit. In het palletje zitten niet alleen zes oogschaduwkleuren, je krijgt ook nog mini primer en een mini eyeshadow brush.

SONY DSC

Ik heb de Nars Pro-Prime Smudge Prood Eyeshadow Base nu al een aantal keren gebruikt en hij is fijn maar ik zou niet meteen voor de full size versie gaan, ik gebruik op dit moment een oogschaduwbasis van Dior en die is minstens even goed.

SONY DSC

De Wide Contour Eyeshaduw brush #43 is fijner dan ik dacht, door deze brush kan je alles mooi blenden. Ik heb nog geen ervaring met Nars brushes maar dit is een mooi begin!

 

SONY DSC

Nars is makkelijk herkenbaar, niet alleen staat de naam er in het groot op, de matzwarte verpakkingen vallen meteen op. Jammer genoeg zijn het ook wel een beetje verpakkingen die make-up lijken aan te trekken, je ziet er alles op.

SONY DSCSONY DSC

De kleuren zijn echt helemaal mijn ding! Bellisima, Kalahari, Night Clubbing, Alahambra, Galapagos en Coconut Grove zijn stuk voor stuk prachtige kleuren die makkelijk te combineren zijn.

SONY DSC

Al de kleuren hebben voldoende pigment en zijn makkelijk op te bouwen. De donkere kleuren kan je ook makkelijk als eyeliner gebruiken als je je brush een beetje nat maakt.

Ik hoop Nars Narsissist nog aan mijn collectie te kunnen toevoegen maar op dit moment ben ik meer dan blij met dit palletje!

Je kan dit palletje kopen op sephora.fr en je betaalt voor dit setje 45.00 euro.

 

10 thoughts on “NARS And God Created The Woman Eyekit

 1. Ook mooi! En goede pigmentatie, zo te zien. Ik heb trouwens een gelijkaardige kwast van By Terry. Ik vind het handig om kleur in mijn buitenste ooghoek/arcadeboog te ‘stampen’ om heel precies een donkerdere oogschaduw aan te brengen. Moet je eens proberen!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Merci voor de tip, ga ik eens proberen 🙂

  [Reply]

 2. Wauw, wat een lieve broer heb jij ! Echt een heel mooi palette. Mijn broer vertrekt met de klas dit jaar naar Parijs voor 3 dagen … Ra ra ra … 😀

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het is soms wel een schatje 😀

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *