Nails with Close Brussels

Nails with Close Brussels

Nails with Close Brussels

Een tijdje geleden leerde ik Close kennen, het huismerk van Planet Parfum. Ik kocht er de make-up sponsjes van, dupes van de Beauty Blender, die hun werk super goed doen én aan een mooi prijsje! Maar Close is veel meer dan dat! Close is een op en top Belgisch merk, ééntje waar we fier op mogen zijn. Mooie producten, met zorg gemaakt aan een mooie prijs, ik kan daar alleen maar blij om worden! Vandaag laat ik jullie graag swatches zien van twee nagellakjes uit de Close nagellakcollectie samen met de base-coat en topcoat.

Close Base Coat

Nails with Close Brussels

Ik weet dat veel vrouwen dit overslagen maar een basecoat is echt, écht nodig. Zeker als je je nagels vaak lakt mag je deze stap niet overslagen. Het zorgt niet alleen voor extra bescherming van je nagels, je nagels zullen er veel minder snel van gaan verkleuren. Deze Close Base Coat is niet alleen fijn als basecoat, ook op zichzelf zorgt hij er voor dat je nagels er netjes en gezond uitzien.

Close Top Coat

Nails with Close Brussels

Ook een topcoat mag zeker niet ontbreken. Deze zorgt voor een mooie glans, de houdbaarheid en je nagels zijn ook sneller droog. Op gebied van droogtijd is deze niet zo snel als Seche Vite maar ik ben wel onder de indruk. Hij is één van de betere in zijn soort én bovendien veel makkelijker verkrijgbaar.

Nails with Close BrusselsNails with Close Brussels

Deze Close 204 Carluccio’s Vespa heeft mijn hart gestolen! Een lichtroze pakje met een zilveren shimmer in verwerkt, helemaal mijn ding. Dekt perfect in twee laagjes, één laagje zou ook al voldoende zijn maar de kleur is net iets voller bij twee laagjes.

Nails with Close Brussels

Nails with Close Brussels

Roodtinten vind ik bij mijn huidskleur altijd een beetje tricky maar met deze Close 302 Kriek So Chic kom ik nog net weg. Deze kleur vond ik iets moeilijker om mee te lakken, als je van een jelly finish houdt zal je bij twee laagjes al voldoende hebben maar ik ging toch nog voor een derde laagje om de kleur wat voller te krijgen. Ik hou er niet van als je je nagelrandjes nog kan zien en dat is bij deze kleur wel het geval. Hier zie trouwens ook goed de mooie glans die de Close Top Coat geeft.

Nails with Close Brussels

Lakken gaat supermakkelijk en dat allemaal dankzij het platte kwastje. Elk nagellakwerk heeft dit soort kwastjes tegenwoordig en dat kan ik alleen maar toejuichen, het maakt het nagels lakken een heel pak makkelijker.

Ook deze Close nagellakjes hebben mij aangenaam verrast! Ik heb al een hele wishlist aan pastelkleurtjes gemaakt en er zitten een aantal donkere tinten bij die me ook wel aanspreken.

Close vind je exclusief bij Planet Parfum, zowel online als in store. Voor zowel de basecoat, topcoat als de nagellakjes betaal je 9.90 euro.

One thought on “Nails with Close Brussels

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *