My Burberry Eau de Toilette

My Burberry Eau de Toilette

My Burberry Eau de Toilette

Bloemengeuren zijn meestal mijn ding niet, ze kunnen nogal overheersend zijn en daar houd ik niet van. Alles hangt een beetje af van de samenstelling en hoe de geur zich ontwikkelt op je huid. My Burberry EDT is een specialleke!

My Burberry Eau de ToiletteMy Burberry Eau de Toilette

Eerst en vooral de verpakking, klassiek en het doosje heeft de typische beige kleur van de trenchcoat van Burberry. Geen ruitjes deze keer maar wel het herkenbare logo.

My Burberry Eau de Toilette

De dop lijkt heel veel op de knopen die gebruikt worden bij de trenchcoat van Burberry. De inhoud is natuurlijk belangrijker maar het oog wil ook wel wat.
De geurnoten:

Topnoten: Citroenbloesem en welriekende Lathyrus.

Hartnoten zijn Freesia, Pioenroos en Perzik bloesem.

Basisnoten zijn Damask Roos, mos en Muskus.

Wanneer je de geur net hebt gebruikt is hij heel scherp en hierdoor dacht ik eigenlijk dat dit niks voor mij zou zijn. Na een half uurtje ruikt hij al stukken beter en ik denk dat dit komt door de combinatie van mos en muskus. Het maakt de geur wat warmer, zoals ik het graag heb.

Eéntje om te proberen maar ik zou je aanraden om eerste een tijdje rond te lopen en dan even kijken (ruiken) of je deze My Burberry Eau de Toilette nog lekker vindt. Ik in elk geval wel!

Te koop bij de parfumerie in twee formaten, 50ml 57 euro – 90 ml 82 euro

One thought on “My Burberry Eau de Toilette

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *