My Burberry Black EDP

My Burberry Black EDP

My Burberry Black EDP
My Burberry Black EDP

There’s a new favorite in town! My Burberry Black EDP Heeft mijn hart gestolen, en hoe! Ik kan mezelf geen enorm groot fan vinden van de Burberry geuren omdat ze meestal nogal vrij scherp zijn. Ik moet altijd een beetje wennen aan de geur en wordt er meestal pas later verliefd op. Bij deze My Burberry Black EDP was dat toch net wat anders. Komt waarschijnlijk ook omdat hij heel anders is dan de originele bloemengeur. De typische rozen zijn nog steeds aanwezig maar heel anders dan normaal.

My Burberry Black EDP

Topnoten: jasmijnbloemen – Hart: gesuikerde rozen en perziknectar –  Basis: amber en patchoeli

Ik ben gek op amber en patchoeli in geuren en vooral deze laatste zorgen er voor dat ik echt gek ben op de geur. Dit is geen ultra-vrouwelijke geur, ik zou deze bijna uni-sex noemen, ik zou er gerust mijn man-to be in laten rond lopen. Op gebied van houdbaarheid is hij echt top, het is absoluut geen geur die zomaar vervliegt!

My Burberry Black EDP

Ook bij deze My Burberry Black EDP zijn de typische Burberry trenchcoat details aanwezig. De donkere dop van hoorn is een verwijzing naar de signature knopen op de jas en de handgeknoopte strik is van dezelfde Engels geweven zwarte gabardinestof.

Deze geur is echt een leuk kado om te geven maar ook om te krijgen. Wist je zelfs dat je de fles kan laten personaliseren? Je kan er de initialen laten inzetten van de persoon aan wie je de geur graag zou kado doen. Leuk idee! (Klik hier voor meer info)

De Burberry geuren vind je bij de parfumerie maar ook online op burberry.com. De Burberry Beauty producten worden jammer genoeg niet meer in België verkocht maar je kan ze wel nog online bestellen waar je geen verzendkosten betaalt. Hier vind je de volledige beautycollectie.

My Burberry Black 30ml 61 € – My Burberry Black 50ml 94 € – My Burberry Black 90ml 133 €

 

One thought on “My Burberry Black EDP

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *