Met Oenobiol naar Parijs!

Toen ik een tijdje geleden een mailtje kreeg met de vraag of ik graag mee naar Parijs wilde gaan voor Oenobiol heb ik gee moment getwijfeld! Mijn eerste persreis was vorige week een feit en het werd een dag om niet zo gauw te vergeten. Marijke en ik hadden heel vroeg afgesproken om de bus te nemen zodat we zeker op tijd de trein zouden kunnen nemen, no stress, we zouden zeker nog een koffietje kunnen drinken. Het liep een beetje anders dan verwacht want de bus die we zouden nemen hebben we niet gezien. Dus een spurtje om met de auto naar Berchem station te gaan, daar aangekomen bleek dat we net de trein gemist hadden. De volgende zou er voor zorgen dat we maar vijf minuten meer hadden om de Thalys te halen. Je kan je al wel voorstellen dat we er niet al te gerust in waren want het OV hier in België, er loopt altijd wel iets mis. Gelukkig liet de trein ons niet in de steek en waren we net op tijd om de Thalys te halen.

Na een hele korte treinrit, waar we al een korte introductie kregen van alle producten van Oenibiol kwamen we aan in Parijs.

Vanuit Gard du Nord werden we door Melvin, Marie en de lieve mensen van Oenobiol begeleid naar de metro. Ken je de metro’s in Brussel? Voor mij is dat al een doolhof, in Parijs is dat nog tien keer erger! Ik zou compleet verloren lopen zonder begeleiding! Op naar de champs Elysees, naar één van de vele apothekers waar we met de Oenobiol producten konden kennis maken. De apothekers hebben er trouwens een veel uitgebreider gamma dan hier in België, ze verkopen er zelfs Chanel en Ysl.

Oenobiol is in Frankrijk één van de best verkopende merken van cosmetische voedingssupplementen en dat merk je in de apotheker. Twintig jaar geleden bracht Oenobiol, Solaire uit. Producten die je huid voorbereiden op de zon en het bruinen te verlengen. Nieuw in het zon gamma is de Zon Intensief anti-aging, deze gaat de huidveroudering van de zon tegen. Ik testte vorig jaar al de Oenobiol zon, ik wou het proberen omdat ik op vakantie altijd last had van een zonneallergie. Al heb ik al een vrij getinte huid van mezelf toch kreeg ik altijd een allergische reactie op de zon, vooral in het buitenland. Gevolg was dat ik na de derde dag verschrikkelijk veel jeuk kreeg en bijna niet meer in de zon kon komen. Ik vond het zeker het proberen waard dus startte ik met één capsule per dag een maand voor ik op vakantie trok en bleef ze ook doornemen tot na de vakantie. Op vakantie heb ik mezelf goed ingesmeerd zoals normaal, het grote verschil was dat ik sneller bruin was dan normaal en bovendien heb ik geen last gehad van mijn zonne-allergie, geen jeuk, geen bultjes, helemaal niets! Deze kuur is echt een aanrader en ik zal ze zeker opnieuw nemen!

 

Een tussenstop op een zonovergoten terras in Parijs, wat wil je nog meer?

Een taxi bracht ons naar het hoofdkantoor van Oenobiol, een mooi, groot gebouw waar we werden opgewacht voor een korte presentatie van de Oenobiol producten.

Oenobiol richt zich op de schoonheid van binnenuit en dat zagen we dadelijk bij het binnenkomen in de presentatieruimte. Aardbeien, druiven, sapjes, alles was aanwezig om ons de nodige vitamientjes te bezorgen.

Oenobiol heeft niet alleen producten voor de zon maar ook een gamma dat zich gaat richten op afslanken. De reclamefoto’s die je hierboven ziet zijn trouwens vintage, je zal ze dus niet meer tegenkomen maar ik vond het wel leuk om deze te laten zien.

Een overzicht van de afslankproducten:

Oenobiol Vetverbander helpt de vetmassa van de buik te verminderen en helpt om een aantal centimeters rond de taille te verliezen. 2 capsules 3 maal per dag, tijdens de maaltijd, gedurende 3 maanden.

Oenobiol Destocking helpt de sinaasappelhuid te verminderen en helpt de huid gladder te maken. 2 capsules 3 maal per dag, tijdens de maaltijd, gedurende 3 maanden.

Oenobiol Aquadrainol helpt overtollig vocht te bestrijden dat verantwoordelijk is voor het gevoel van zwelling van de benen. 1 tablet per dag gedurende 2 maanden.

Oenobiol Topslim bevat een extract van groene thee rijk aan polyfenol en een extract van guarana rijk aan cafeïne, deze extracten dragen bij tot de gewichtscontrole door de lipolyse te stimuleren en de vetverbranding te activeren. 1 zakje per dag op te lossen in 1,5 liter water. Ik had het niet verwacht maar dit is echt lekker! We kregen het aangeboden tijdens de presentatie, dit zou ik wel elke dag kunnen drinken. Perfect voor mensen die niet gewoon zijn om water te drinken is dit een ideale oplossing want dit smaakt echt lekker. Het is gezond, of in ieder geval al een heel stuk beter dan de hele dag cola te drinken.

Ik ben op dit moment bezig met een kuur voor haar en nagels. Elke middag neem ik tijdens het eten twee capsules, ondertussen is mijn eerste potje leeg en ik merk wel degelijk verschil bij mijn nagels. Ze zijn harder en ze splijten minder. Als nu mijn haar nog volgt ben ik helemaal tevreden!

Je hebt bij Oenobiol niet alleen supplementen voor de zon, afslanken of haar en nagels maar ook een gamma specifiek voor 45+ vrouwen en voor de huid. Ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van oenobiol, www.oenobiol.be. Regelmatig kan je daar ook pakketjes winnen.

Na de presentatie vertrokken we om te gaan lunchen op de meest mooie plaats van Parijs.

Aan onze rechterzijde het Louvre…

… en aan de linkerkant de Eiffeltoren. Could it be better??

Na de lunch gingen we op zoek naar Ladurée waar ik overheerlijke macarons kocht.

En vind je nog in Parijs? Sephora natuurlijk! Ik kocht er enkele productjes die ik jullie later nog laat zien.

En toen was het jammer genoeg tijd om te vertrekken! Marijke en ik hadden ‘s morgens al moeten lopen maar ‘s avonds moesten we nog een versnelling hoger gaan. We zijn de metro uitgestormd al gillend, je had de mensen rondom ons moeten zien kijken, maar we moesten en zouden die Thalys halen. En het heeft gewerkt want we waren net op tijd om op de Thalys te springen, alle deuren waren gesloten behalve ééntje. Gevolg was een coupé vol met hoestende vrouwen, zo erg zelfs dat een medepassagier ons hoestpastilles aangeboden heeft.

‘S Avonds was ik kapot maar het was het allemaal waard! Ik wil de crew van Oona en Oenobiol heel erg bedanken voor de superleuke dag! Alles zat ons mee die dag, het weer, de plaats, het gezelschap. Kortom een dag die ik niet snel zal vergeten! Nog meer foto’s vind je op mijn facebookpagina, klik hier.

Ook nieuwsgierig geworden naar Oenobiol? Kijk dan zeker eens op de website, www.oenobiol.be , je kan er alle uitleg en prijzen over de producten vinden of op hun facebookpagina http://www.facebook.com/oenobiol.belgium. Er lopen op dit moment een aantal wedstrijden waar je verschillende pakketjes kan winnen!

 

11 thoughts on “Met Oenobiol naar Parijs!

 1. Ik zou sterven de stress moest ik dat tegen komen. Ik weet hoe erg het openbaar vervoer is aangezien ik vaak van gent naar den antwerp moet.

  Wat moet dat een leuke dag geweest zijn!

  [Reply]

 2. Jaa, was een supertof dagje!! 🙂 Die Cheeseburger hebben we er die dag afgelopen 😉 Die groepsfoto is leuk!!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het was idd super! En het bleek toch dat we nog iets van conditie hadden 😀

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *