Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

Ik denk dat het geleden is van met de L’oréal Telescopic Mascara dat ik zo enthousiast werd over een drugstore mascara. Een tijdje geleden kreeg ik de Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara opgestuurd en het heeft een tijdje geduurd voor ik hem begon te gebruiken maar nu kan ik eigenlijk niet meer zonder. Move over Dior en Chanel want aan deze Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara hebben jullie een grote concurrent!

Maybelline The Falsies Push Up Drama MascaraMaybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

De brush van deze mascara lijkt een beetje op de brush van de Chanel Le Volume mascara al heeft deze Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara net iets minder korte haartjes. De brush pakt je wimperhaartjes goed op je kan ze ook goed naar boven duwen. Het enige waar je mee moet uitkijken is dat je niet teveel gebruikt. Twee laagjes is echt het maximum, of je moest een fan zijn van spinnenpoten…

Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

Ik gebruikte hier zelf maar één laagje en dat is voor mij meer dan voldoende. De mascara zorgt voor lange wimpers met veel volume die een hele dag mooi blijven zitten zonder te gaan smudgen. Verwijderen is een fluitje van een cent met een olie-reiniger maar je zou het ook best kunnen doen met een micellair water, het is dan ook geen waterproofmascara.

Deze Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara is een echte aanrader en ook nog eens budgetvriendelijk, je betaalt 14,99 euro voor een mascara die zijn naam helemaal waar maakt.

5 thoughts on “Maybelline The Falsies Push Up Drama Mascara

 1. Ik vind ‘m wel redelijk klonterig. Ik hou meer van fluttery gesepareerde wimpers.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Hij is net op het randje klonterig, meer mascara mag je zeker niet aanbrengen. Ik vind deze net goed zo, niet meer of minder 🙂

  [Reply]

 2. Fijn dat je zo tevreden bent! Ik was al erg nieuwsgierig naar deze mascara, de naam doet veel goeds vermoeden 🙂 Ik vind hem denk ik ook te plakkerig als ik jouw close-up bekijk, maar ik kam mijn wimpers altijd uit na een laagje mascara zodat de haartjes zoveel mogelijk uit elkaar zijn gehaald.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het is ondertussen één van mijn budgetfavorieten. Een wonder want ik zweer eigenlijk bij high-end mascara’s 🙂 Het voordeel bij deze is dat ik er hier twee voor de prijs van één heb 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *