May Beauty The Incredible Face Mask

May Beauty The Incredible Face Mask

May Beauty The Incredible Face Mask

May Beauty The Incredible Face Mask

Ik ben een maskerverslaafde! Minstens twee maal per week breng ik een maskertje aan en soms zelfs nog twee verschillende op dezelfde avond. Het houdt gewoon mijn soms lastige huid onder controle. Ik merk het meteen als ik een maskersessie heb overgeslagen. NIeuw in mijn lade met maskertjes is het May Beauty The Incredible Face Mask. Een peel-off mask met heel wat mooie beloftes:

  • voorkomt acne

  • verwijdert mee-eters en puistjes

  • verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden

  • maakt je huid schoner, gladder en gezonder

May Beauty The Incredible Face Mask

Mooie beloftes maar ook een aantal waarschuwingen. Aanbrengen doe je op een schone en droge huid maar je vermijdt wel best je wenkbrauwen als je niet wil dat het masker er een deel van weghaalt.

May Beauty The Incredible Face Mask

May Beauty The Incredible Face Mask zitten verpakt in aparte zakjes wat ik persoonlijk wel handig vind, het masker kan niet opdrogen en blijft altijd “vers”. Ook handig is de bijhorende brush om het masker aan te brengen. Meestal gebruik ik om een masker aan te brengen een platte foundationbrush. Is vooral makkelijk om het masker goed en gelijkmatig te verdelen.

May Beauty The Incredible Face Mask

Ik gebruik het May Beauty The Incredible Face Mask niet over mijn hele gezicht, mijn voorhoofd heeft die extra reiniging gewoon niet nodig. Ik wil vooral de poriën naast mijn neus en mijn kin extra behandelen, dat zijn de plaasen die wat extra kunnen gebruiken. Aanbrengen gaat makkelijk door de brush, je hoeft ook helemaal geen dikke laag aan te brengen en het zal net iets makkelijker te verwijderen zijn.

May Beauty The Incredible Face MaskMay Beauty The Incredible Face Mask

Ik laat het masker ongeveer een dertigtal minuutjes zitten. Eigenlijk vanaf het moment dat het helemaal droog is.

May Beauty The Incredible Face Mask

May Beauty The Incredible Face Mask

Nu begint het leukste van het masker! Je kan het er zo afhalen, gewoon even aan de randen trekken en het komt vanzelf mee. Niet helemaal vanzelf want je voelt wel degelijk dat je iets van je huid trekt, ik kan wel begrijpen dat ze vragen om het niet rond je wenkbrauwen aan te brengen, haartjes zullen zeker meegenomen worden. Na gebruik ziet en voelt mijn huid er extra glad en zacht uit. Je ziet meteen verschil en dat vind ik zo fijn aan dit masker. Ideaal om te gebruiken net voor een avondje uit, doordat je huid er vrijwel porie-loos uit ziet is dit de ideale basis voor je make-up.

Wil jij dit May Beauty The Incredible Face Mask ook een keer uitproberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor jullie. Je krijgt 30% korting als je via deze link bestelt.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *