Max Factor Flipsticks X Swatches

Eindelijk liggen ze in de winkels, de Max Factor Flipsticks! Ik leerde ze kennen tijdens de Beauty Expo van P&G en net als iedereen was ik meteen enthousiast. Mixen en matchen met lipstick kleurtjes is altijd leuk, je hoeft daarom niet eens mee te doen aan de ombre trend voor je lippen, je kan ook de lipsticks mengen tot jouw favoriete kleur. Ik zet de kleurtjes op een rij!

06 Bloomy Pink is mijn favoriete duo! Apart maar ook samen zijn ze heel erg mooi!

 

 

 

 

 

 

 

Alle lipsticks hebben een mooie glans en zijn onderling op mekaar afgestemd.

 

De Flipsticks brengen heel makkelijk aan, ze zijn iets smaller dan een normale lipstick en hierdoor kan je wat preciezer werken.

Bij 15 Boreal Mauve zou je denken dat deze Flipstick paars in zich zou hebben. Enkel de lichtste kleur heeft een hint van lila maar neigt eerder naar de roze kant.

 

 

 

 

 

 

 

Bij deze ben ik het meest fan van de donkerste kleur.

De donkere kleur is een kleur die meteen dekt en mooi blijft zitten.

25 Salsa Red is bij velen de meest favoriete kleur uit deze Flipstick collectie.

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij iemand die houdt van een in your face kleurtje? Dan is deze Salsa Red iets voor jou!

 

Beide kleurtjes dekken in één laag. Hier bracht ik beide lipsticks samen aan, de donkerste gebruikte ik over heel mijn lippen, de lichtste enkel in het midden om een soort van oplichtend effect te creëren.

40 Melody Brown is mijn minst favoriete, ik ben niet zo gek op de gouden kleur. Het is waarschijnlijk een kwestie van smaak maar het staat me niet echt goed vind ik zelf. De andere kleur vind ik wel mooi dus deze zal ik wel vaker gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

Zie je de gouden schijn op de linkse lipstick? Dat vind ik dan wel weer mooi!

Normaal ben ik een gouden meisje maar dit goud is een no-go voor mij!

Als laatste 30 Gipsy Red. Deze is ook ééntje die heel erg populair is.

 

 

 

 

 

 

 

Hier springt meteen de koraalrode kleur in het oog!

Hier is het goud dan wel weer mooi, al is het niet direct een kleur die je op zichzelf kan gebruiken. Het koraalkleurtje is dan wel weer een kleur die je zo kan dragen. Deze flipstick zou wel eens het populairst kunnen worden door deze koraalkleur!

De Max Factor Flipsticks zijn sinds deze week te koop bij oa Kruidvat maar ook in je plaatselijke Delhaize voor 12.49 euro.

Wat is jouw favoriet?

 

 

 

7 thoughts on “Max Factor Flipsticks X Swatches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *