Matrix Total Results Blonde Care

SONY DSC

Ik ben een tijdje geleden van blondine naar brunette geswitcht maar dat donkere haar werd ik snel terug beu. Een andere haarkleur, zeker donkerder doet ook iets met je make-up, al mijn favoriete roze lipsticks stonden me plots niet meer. Dus ging ik enkele weken geleden naar Atelier Géraud en liet mijn haar opnieuwe highlighten. Het is nog steeds niet zo licht als het was maar tegen de zomer zal dat wel weer veranderen. Ik was dan ook blij toen de postbode me een pakketje kwam brengen met een lijn van producten speciaal voor blond haar, de Matrix Total Results Blonde Care producten zorgen er voor dat je blonde haren of highlights opnieuw helder en glanzend worden.

SONY DSC

De Blonde Care shampoo en conditioner hebben een licht paars/blauwe kleur en die kleur zorgt er voor dat het gele uit je blonde haar wordt gehaald. De shampoo en conditioner moet je zeker samen gebruiken want na gebruik van de shampoo had ik het idee dat mijn haar één bos knopen was. Gelukkig was dat gevoel na gebruik van de condiotioner helemaal verdwenen, hij doet echt goed zijn werk en zorgt er voor dat het makkelijk door te kammen is. De shampoo en conditioner hebben een fijne geur maar ik zou er niet zo direct een geur kunnen opplakken, hij blijft ook niet hangen.

SONY DSC

Net voor ik mijn haar ga drogen of stylen gebruik ik deze Blonde Care Flash Filler, deze beschermt het haar en gaat de haarvezel opvullen. De spray voelt niet vet aan en trekt ook echt in je haar zonder het te verzwaren. Bij sommige sprays kan je al snel teveel gebruiken, deze verstuift echt als een mist hierdoor kan je makkelijk doseren.

Ik ben nog steeds erg fan van mijn L’Oréal Mythic Oil producten (klik hier) maar deze Matrix Total Results Blonde Care producten hebben nu ook een plaatsje in mijn douche gekregen. Ze zijn zeker het proberen waard als je blonde haren hebt want voor een product dat je enkel bij de kapper kan kopen valt de prijs nog best mee. Voor de shampoo betaal je 9.20 voor 300ml,voor de conditioner 10.20 voor 300ml en voor de Flash Filler 12.30 voor 150ml.

Een aanrader!

 

2 thoughts on “Matrix Total Results Blonde Care

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *