Matrix Biolage Volume Therapie

Al diegenen die gezegend zijn met stijl, plat, fijn haar vinden dit meestal geen zege en willen toch een beetje volume in het haar. Hierdoor lijkt het ook dat je weinig haar hebt, in de meeste gevallen is dit ook meestal zo. Als ik kon kiezen, zou ik zeker het mooie haar van het model hier boven willen, meer moet dat niet zijn! Maar er zijn altijd producten die je toch een beetje kunnen helpen om het er zo te doen uitzien.

MATRIX komt met een heel nieuw gamma, MATRIX Biolage Volumethérapie. De Biolage producten zijn allemaal van natuurlijke oorsprong, iets wat iedereen tegenwoordig wil, het is beter voor ons en voor de natuur. In deze Volume Thérapie producten zitten voedende soja en tarweproteinen die de haarvezel versterken en de conditie van het haar versterken.

Het gamma bestaat uit vier producten, je kan ze elk afzonderlijk gebruiken maar natuurlijk ook allemaal samen. Hierboven zie je de MATRIX BIOLAGE Volume Shampoo (13.20 euro voor 250ml) en MATRIX BIOLAGE  Volume Conditioner (17,80 euro voor 250 ml). Eerst en vooral ruiken zowel de Shampoo als Conditioner super fris. Ik houd er van dat mijn haar lekker fris ruikt, je ruikt dan echt dat het gewassen is. Na gebruik van de Conditioner is mijn haar makkelijk door te kammen.

Verder bestaat het gamma uit de MATRIX BIOLAGE  Volume Spray (17,20 voor 250 ml) en de MATRIX BIOLAGE  Volume Mousse (17,20 voor 250 ml). Ik heb beide apart gebruikt. De Volume spray gebruikte ik op handdoek droog haar vooral op de wortels. Ik droog mijn haar dan met mijn hoofd voorover, zo krijg je sowieso wat meer volume in je haar. Ik merk dat de spray er voor zorgt dat mijn haar minder snel inzakt. Alhoewel er ook geen sneeuw- of regenbui tegen bestand is. Dan heb je ook nog de Volume Mousse (17.20 voor 250ml), hier was ik een beetje bang voor. Van mousse krijg ik nog al makkelijk “krakend” haar en ik vind het moeilijker om mijn haar te brushen. Al bij al valt het bij deze mousse nog mee, maar het is gewoon een product dat ik niet zo graag gebruik. Hij doet zijn werk goed maar ik ben er niet zo’n fan van, maar dat ben ik van geen enkele mousse!

Zou ik ze kopen? Zeker de Shampoo en de Conditioner, de rest is ok maar zou ik niet kopen!

Hebben jullie al iets van het MATRIX Biolage Gamme geprobeerd?

Matrix Biolage kan je kopen bij  gespecialeerde kappers.

5 thoughts on “Matrix Biolage Volume Therapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *