Masque Bar @ DI

Masque Bar @ DI

Masque Bar @ DI

Masque Bar @ DI

Ik hou van maskertjes! En zeker van de sheetmasks die nu zo in zijn. Hoe handig is het ook, je maakt het pakje open, trekt de sheetmask er uit en je bent helemaal klaar voor een mooie portie me-time. Enkele jaren geleden moesten we onze sheetmask fix via het internet vinden, nu kan je ze bij wijze van spreken achter de hoek ophalen. Ik kan je daarom zeker DI Beauty & Care aanraden, zij hebben heel wat verschillende sheetmasks in hun assortiment zitten die fijn en betaalbaar zijn. Zo ook de sheet maks van Masque Bar, die me al heel goed zijn bevallen.

Masque Bar @ DI Wrinkle Reducing Sheet Mask

Masque Bar @ DI

Mag ik meteen starten met mijn favoriet? Dit Masque Bar Wrinkle Reducing Sheet Mask voelt niet alleen zalig aan als je het op je huid aanbrengt, het voelt echt verfrissend en mijn huid zuigt echt alle goodness uit dit sheetmask op. Mijn fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen er niet door maar ik heb wel het idee dat mijn huid er meer ontspannen en zachter uit ziet.

Masque Bar @ DI Intensive Lip Care Gel Patch

Masque Bar @ DI

 

Ook deze Masque Bar Intensive Lip Care Gel Patch mag er best wezen. Een sheetmask voor je lippen, het klinkt raar en dat is het eigenlijk ook want je legt deze patch die de vorm van lippen heeft over je eigen lippen en laat dit dan op je lippen zitten. Ideale treatment tijdens deze koude dagen want je lippen kunnen door de koude wind schraal en droog aanvoelen. Shea Butter, Cranberry Extract, Jojoba Oil en Vitamine E gaan zorgen voor volle, gehydrateerde en superzachte lippen.

Masque Bar @ DI Dark Circle Reducer

Masque Bar @ DI

Mijn minst favoriete is toch wel deze Masque Bar Dark Circle Reducer. Er bestaat eigenlijk gewoon geen product dat donkere kringen kan doen verdwijnen. Donkere kringen onder je ogen zijn eigenlijk kleine bloedvaatjes, die kan je niet zomaar doen verdwijnen. De reden dat ik deze toch wilde gebruiken omdat ze ook claimen dat ze de huid onder je ogen verzachten. En dat is wat ik nodig heb, hoe droger de huid onder je ogen, hoe meer die fijne lijntjes opvallen. En daar gaan deze patches voor mij een beetje de mist in, ik heb niet het idee dat ze de huid onder mijn ogen hydrateren, de patch zelf voelt ook heel erg droog aan en ik vind het persoonlijk geen aangenaam gevoel op mijn huid. Geef mij maar de patches die doordrenkt zijn van hydraterende ingrediënten. Deze is een no-go voor mij!

Spijtig van deze laatste maar de andere twee voor het gezicht en de lippen zijn voor mij echt aanraders. Ik gebruik ze zelfs samen, het is geen zicht maar het is wel een half uurtje ogen en mond gesloten!

Je vindt deze Masque Bar bij DI Beauty & Care. Nu nog in store maar vanaf januari misschien ook online want dan starten ze hun webshop op.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *