Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Een hele tijd geleden kreeg ik een heel erg leuk postpakket, de Tanning Box met de Marc Inbane Natural Tanning Spray. Toch heeft het tot enkele weken geleden geduurd voor ik er effectief mee aan de slag ging. Zelfbruiner en ik, wij gaan meestal niet zo goed samen… Na een paar slechte ervaringen bleef ik er eigenlijk liefst zo ver mogelijk uit de buurt. Maar aangezien het weer het heel erg laat afweten leek het mij een goed idee om deze uit te proberen op mijn benen, ik zou ze sowieso toch in een broek kunnen verstoppen, het is echt geen weer voor iets anders. Ik word vrij snel bruin maar mijn benen zijn zowat de enige plaats van mijn lichaam die heel slecht bruinen, ze zijn altijd een paar tintjes minder bruin dan de rest van mijn lichaam.

Let’s Test!

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Ik ben er van ovetuigd dat je zeker al wel eens gehoord hebt van de Marc Inbane Natural Tanning Spray, het internet staat vol met fijne reviews, dan zal er wel iets van aan zijn zeker? Marc Inbane is trouwens een Nederlands merk dat stilaan de wereld aan het veroveren want je komt het werkelijk overal tegen. De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Klinkt goed!

Marc Inbane Natural Tanning Spray

De Marc Inbane Natural Tanning Spray bestaat in verschillende formaten, je hebt een grote versie van 200 ml maar ook travel setjes met een 50 ml versie, deze laatste is heel handig als  je de spray eens wil uittesten.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane heeft ook speciale glove om het zelfbruiner te vergemakkelijken. Je vermijdt niet alleen onnatuurlijk bruine handpalmen, deze zorgt er ook voor dat je de zelfbruiner veel beter kan verdelen. Je kan er voor kiezen om de Marc Inbane Natural Tanning Spray rechtstreeks op je huid te sprayen maar het makkelijkst vind ik zelf om de zelfbruiner over de glove te sprayen en er daarna mee over je huid gaan.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Hoe ga ik te werk met de Marc Inbane Natural Tanning Spray?

Eerst en vooral ga ik de huid van mijn benen goed ontharen met een epilator, nadien ga ik er nog een keer over met een scheermesjes om de laatste hardnekkige haartjes te verwijderen. Hierdoor is mijn huid al vrij glad maar toch gebruik ik nog een scrub, zo is de huid van mijn benen volledig zelfbruiner klaar. Enkel op mijn knieën en aan de zijkanten van mijn voeten gebruik ik een kleine beetje bodycrème omdat dat de droogste plekjes zijn en zelfbruiner zich daar durft ophopen en vlekkerig wordt. En dan begint het spannende deel, de zelfbruiner aanbrengen! Ik spray de Marc Inbane Natural Tanning Spray over de volledige zijde van één kant van de glove en breng het product dan met ronddraaiende bewegingen aan over mijn benen. Vrijwel meteen zie je een verschil in kleur en die kleur bouwt zichzelf nog een aantal uurtjes verder op. Ik denk dat ik na ongeveer een vijftal uurtjes het volledige effect kon zien. En dat effect is goed, heel erg goed. Geen strepen, geen vlekken, gewoon een gezond kleurtje! De typische zelfbruinergeur komt wel lichtjes naar boven maar niet zo erg dat het storend is en als het bruiningsproces afgelopen is trekt de geur ook weg. Wanneer ik mijn benen dagelijks goed insmeer dan blijft de kleur zeker een vijftal dagen mooi zitten en gaat dan stilaan vervagen.

Deze Marc Inbane Natural Tanning Spray heeft me aangenaam verrast, het is echt de eerste keer dat ik zo blij word van een zelfbruiner! Ik denk dat dit vooral ligt aan de glove, deze is zo handig en makkelijk om de zelfbruiner aan te brengen, de kans op vlekken of strepen is echt miniem.

Een aanrader als je op zoek bent naar een zelfbruiner waarvan je een natuurlijke, sunkissed huid krijgt zonder dat het opvalt dat je zelfbruiner hebt gebruikt. I like!

Je vindt deze Marc Inbane Natural Tanning Spray op de webshop van Marc Inbane, prijzen liggen tussen de 9,95 euro voor de glove, 39,95 voor een travel set met kabuki en 39,95 voor de Marc Inbane Post die je hierboven zitten.

 

3 thoughts on “Marc Inbane Natural Tanning Spray

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *