Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick

Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick

Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick

Nog meer Make up Forever! Deze keer de Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick! Ik denk dat dit wel het meest geravede product is van de laatste maanden van MUFE. Ik zag hem werkelijk bijna in elk you tube filmpje langs komen. Mijn ervaring met foundationsticks was eigenlijk nooit goed! Ik heb er hier ééntje van Bobbi Brown in mijn lade liggen die ik één keer en dan nooit meer heb gebruikt. Deze werkte voor mij gewoon niet, veel te droog en te streperig om aan te brengen. Over deze Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick wordt gezegd dat hij streeploos en smooth aanbrengt net zoals de vloeibare versie.

Make Up Forever Ultra HD Foundation StickMake Up Forever Ultra HD Foundation Stick

De verpakking krijgt in elk geval al een dikke plus. Zo’n stick is makkelijk mee te nemen en gaat niet zo snel stuk als een flesje, bijwerken zou dan ook geen probleem mogen zijn.

Make Up Forever Ultra HD Foundation StickMake Up Forever Ultra HD Foundation Stick

Qua kleur komt deze Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick exact overéén met de vloeibare Ultra HD Foundation, Y335 Dark sand is de perfect matchende kleur voor mij. Bij deze stick zijn er wel wat minder kleuren beschikbaar, je hebt keuze uit vijftien tinten. Nog niet weinig maar wel een stuk minder dan bij de vloeibare versie.

Aanbrengen doe ik op dezelfde manier als met de vloeibare versie, met een vochtige beautyblender. Ik heb het geprobeerd met een brush maar dan is het effect zoals ik al gedacht had, streperig en lijkt het of de foundation niet in mijn huid wil blenden. Waar de vloeibare versie een mooie glow geeft, is deze Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick toch wel vrij mat en dat vind ik een beetje jammer. Ik hou van het dewy effect dat de vloeibare versie geeft en had gehoopt dat dat bij deze stick ook zo zou zijn. Ik heb normaal geen last van een droge huid maar doordat ik een beetje verkouden ben geweest was de huid rond mijn neus een beetje droog en merkte ik dat deze stick de droge huid gaat accentueren. Over de houdbaarheid mag ik zeker niet klagen, het is alleen de finish die me een beetje tegensteekt, het ziet er voor mij niet zo natuurlijk uit als ik zou willen.

Droge huidjes blijven hier beter van weg maar ik denk dat als je een vettere huid hebt en houdt van een matte finish dat je wel blij zou kunnen worden van deze foundation.

Je vindt deze zowel online als in de MUFE Store in Brussel, voor een stick van 12,5 gr betaal je ongeveer 35 euro.

7 thoughts on “Make Up Forever Ultra HD Foundation Stick

  1. Ik heb nu niet meteen een droge huid, maar ergens ben ik toch meer aangetrokken tot de vloeibare versie. Een stick lijkt me al direct zowat dikker en stroever. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn hè, lang leve uw beautyblender 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *