Make Up Forever @PlanetParfum_

Make Up Forever @PlanetParfum_

Make Up Forever @PlanetParfum_

Mijn eerste “live” kennismaking met Make Up Forever dateert al van enkele jaren geleden toen ik voor de eerste keer in de MUFE shop in Brussel kwam. Van de shop zelf was ik niet onder de indruk maar van de producten meteen! Ik kocht er dan ook meteen de Make Up Forever HD Foundation, dé gehypte foundation van op dat moment. Ondertussen is er een tweede shop bijgekomen in Brussel waar je ook cursussen kan volgen. Hier ben ik nog niet geweest maar naar wat ik me heb laten vertellen is deze heel mooi geworden. Maar speciaal naar Brussel om Make Up Forever producten te kopen doe ik niet, die moeite doe ik niet. De laatste keer dat ik iets kocht van MUFE was op de Estheticabeurs in Brussel  maar ik heb zo het idee dat het nu een pak makkelijker zal gaan want zo goed als alle producten worden nu ook bij Planet Parfum verkocht. Voorlopig enkel online maar er zullen ook Planet Parfum’s zijn die de producten ook in de winkel zullen verkopen, normaal gezien zou dit vanaf september moeten zijn.

Make Up Forever @PlanetParfum_ Mijn aanraders

Make Up Forever @PlanetParfum_

Deze Make Up Forever Ultra HD Foundation zowel in vloeibare als in stickvorm, en de Ultra HD Concealer zijn voor mij echte aanraders. Deze breng je aan zonder nadenken en blijven ook een hele dag perfect zitten. Alle drie beschikbaar in heel veel verschillende tinten zodat je de perfect match met je huidskleur kan vinden.

Make Up Forever @PlanetParfum_ De aanraders van Planet Parfum

 

Make Up Forever @PlanetParfum_

Eén van de meest gekende producten van MUFE is toch wel dit Make Up Forever Ultra HD Loose Powder. Ikzelf ben er nooit aan toegekomen om het uit te proberen maar daar komt snel verandering.

Make Up Forever @PlanetParfum_

Make Up Forever @PlanetParfum_

Nog zo’n bestseller is de Make Up Forever Smoky Lash Mascara. Ook deze gaat snel in de test want de brush van deze mascara is helemaal mijn ding.

Make Up Forever @PlanetParfum_

Make Up Forever @PlanetParfum_Make Up Forever @PlanetParfum_

Helemaal nieuw zijn de Make Up Forever Artist Rouge Mat Lipsticks. Intense kleuren, fluweelachtige finish en ultra langhoudend. Deze Make Up Forever Artist Rouge Mat Lipstick Hot Red is niet meteen mijn kleur, rood is gewoon mijn ding niet maar ik heb wel al mijn zinnen gezet op een andere kleurtjes, Powder Pink en Cream Beige lijken me al meer iets voor mij!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *