Make Up Forever Lab Shine S20

Na de Persvoorstelling van L’Oreal hadden we nog even de tijd om een stapje in Brussel te zetten, en als ik aan Brussel denk, denk ik aan Make Up Forever want die hebben we jammer genoeg niet in Antwerpen. De HD Foundation stond al een tijdje op mijn lijstje en die nam ik dus mee samen met deze Lab Shine in S20. De naam zegt het al zelf een heel glanzende lipgloss.

Het is een licht roze kleur met kleine gouden glittertjes in, je ziet ze bijna niet maar ze zijn er wel.

Je kan de gloss vrij makkelijk aanbrengen door het penseeltje dat er aan zit. En hij ruikt naar marsepein, frangipanne, dus je hebt zin om heel de tijd aan je lippen te likken!

Hier zie je nog de swacht van de Lab Shine, de kleur is heel moeilijk te vangen omdat de lipgloss zo glanzend is. Wat ik wel een beetje een nadeel vind is dat hij heel erg plakt, ik weet dat hij hierdoor langer blijft zitten, maar ik vind het zelf een beetje vervelend. Het minste zuchtje wind en je haar plakt aan je lippen!

Er zijn 35(!)kleuren beschikbaar en je betaalt 15,87 euro voor de Labshine. Je kan hem in de winkels van MUFE kopen maar je kan hem ook online kopen, shop vind je hier .

Hebben jullie al iets gebruikt van MUFE?

7 thoughts on “Make Up Forever Lab Shine S20

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *