Make Up Forever HD Foundation

Ik heb een nieuwe Holy grail gevonden! Deze Make Up Forever HD Foundation komt dicht in de buurt van dé perfecte foundation. ‘s Morgens om 7u maak ik me op en ‘s avonds rond acht uur haal ik er alles af, deze foundation houdt het makkelijk 12 u vol, hij verschuift niet en krijgt geen glansvlekjes!

De foundation zit in een pompflacon, heel handig om hem te verdelen en om de juiste hoeveelheid te nemen. Ik breng hem aan met een stippling brush of met de Beauty Blender, beide zijn goed om hem aan te brengen. Je ziet dat hij vrij vloeibaar is, maar ook niet te, hij is ideaal van substantie om hem makkelijk aan te brengen.

De foundation is semi dekkend, je kan hem heel makkelijk opbouwen, hij wordt niet cackey. Gewoon de perfecte foundation voor vrouwen die overdag niet de tijd hebben om bij de werken. Bij veel foundations moet ik mijn blotpowder boven halen rond de middag, dan merk ik dat mijn T-zone wat vetter wordt. Bij deze heb ik dit niet maar ik moet wel toegeven dat het natuurlijk niet echt warm is, hij kan alleen de hele test doorstaan als hij ook bij hoge temperaturen blijft zitten.

Zou ik hem opnieuw kopen? Absoluut, hij voldoet echt aan mijn verwachtingen! Je kan hem kopen in Brussel in de MUFE Shop of online, shop vind je hier . Je betaalt 30.63 euro voor een flacon van 30ml.

17 thoughts on “Make Up Forever HD Foundation

 1. Dat klinkt inderdaad als de perfecte foundation!
  Bevat hij parfum? 😉

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik kan er eigenlijk niets over terugvinden en als ik er aan snuffel ruik ik ook niets en dat is meestal het eerste wat me opvalt. Ik durf het niet met zekerheid zeggen maar ik denk dat er geen parfum in zit!

  [Reply]

 2. Klinkt als een fijne foundation zeg! Ik heb nu de MUFE Face & Body foundation, daar ben ik ook wel tevreden over. Maar toch zou ik een volgende keer een andere kiezen denk ik..

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Deze moet je echt eens proberen!

  [Reply]

 3. Hallo is er een winkel in brussel van deze foundation?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Hi Kena, er is idd een winkel in Brussel (Kunstberg 18) en je kan ook online bestellen!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *