MAC X Ellie Goulding

MAC X Ellie Goulding Part II

MAC X Ellie GouldingMAC X Ellie Goulding

Ik heb het al een aantal keren gezegd maar ik zeg het nog maar eens, MAC heeft een pracht van een collectie uitgebracht in samenwerking met Ellie Goulding. Het heeft mijn oude liefde terug aangewakkerd, ik was het geloof in MAC een beetje verloren. De ene na de andere LE (is eigenlijk nog steeds) maar er was geen enkele die me echt aansprak. De laatste keer moet geleden zijn van de Cinderella collectie en dat is al bijna een jaar geleden. MAC heeft het helemaal goed gemaakt met deze collectie <3

MAC X Ellie Goulding

De Lipglass, Lipstick en powder duo zagen jullie hier al voorbij komen. Vandaag zijn de Full Face Kits aan de beurt, Halcyon Days en Halcyon Nights. Ook deze Face kits zitten in de zwarte glanzende verpakking met de initialen van Ellie Goulding, mooi gedaan én herkenbaar, je vindt ze meteen terug in je stash.

MAC X Ellie Goulding Halcyon Days Full Face Kit

De MAC Halcyon Days Full Face Kit bestaat uit vier Cream Color Base Wished I Stayed (LE), Tint (permanent), Every Time You Go (LE) en Root (permanent) verder krijg je ook nog een Blot Powder in Medium Dark.

MAC X Ellie Goulding Halcyon Days Full Face KitIk ben gek op cream color bases, op alles wat creamy is dus dit palette is helemaal mijn ding. Deze Cream Color Bases kan je gebruiken op je ogen, lippen en wangen, hangt een beetje van de kleur natuurlijk.

MAC X Ellie Goulding Halcyon Days Full Face Kit

De swatches van links naar rechts: Wished I Stayed, Tint, Every Time you go en Root. Wished I Stayed is voor mij een prachtige highlighter, Tint en Every Time You Go zijn perfect als blush te gebruiken. Root zal ik eerder voor de ogen gebruiken al heb ik ook al gezien dat deze als blush werd gebruikt. Ik breng deze Cream Colour base aan met mijn vingers na mijn foundation en setting powder, zo blijven ze een hele dag netjes zitten.

MAC X Ellie Goulding Halcyon Days Full Face Kit

De Blot Powders van MAC kent iedereen wel denk ik. Deze gaan er voor zorgen dat je foundation langer en beter blijft zitten zonder te gaan glanzen. In deze Face Kit zit de kleur Medium Dark, voor mij de perfecte kleur maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen daar blij mee is omdat dit al vrij donker is.

MAC X Ellie Goulding Halcyon Nights Full Face Kit

De Halcyon Nights Full Face Kit bevat vier kleuren oogschaduw en één Cream Color Base. De kleuren lijken vrij donker in de pan, en dat mag ook wel voor een avondlook, maar uiteindelijk zijn ze makkelijk op te bouwen zodat het niet meteen een heel donkere look hoeft te zijn.

MAC X Ellie Goulding Halcyon Nights Full Face Kit

Ik had van de oogschaduwkleuren geen al te hoge verwachtingen, ik was vooral benieuwd naar de Cream Colour Base maar uiteindelijk zal ik deze face kit toch wel vaker boven halen, ook de oogschaduw heeft me aangenaam verrast!

MAC X Ellie Goulding Halcyon Nights Full Face Kit

Mijn favorietje, de Cream Colour Base in This Love <3

MAC X Ellie Goulding Halcyon Nights Full Face Kit

De swatches: Cream Color Base This Love, Eyeshadow Starry Eyed, You My Everything, Saddle en Hanging On.

Die Colour Base is echt prachtig, een heel erg mooie koraaltint die je perfect als highlighter kan gebruiken. Ik vond Starry Eyed er nogal vreemd uitzien in de pan maar gelukkig is er niks mis mee, dit is niet meteen een kleur om over het hele ooglid te gebruiken maar als highlighter is deze heel erg mooi. De andere drie kleuren zijn warm en heel erg mooi te combineren.

Ik ben fan van beide face kits en ik vind ze ook mooi op mekaar afgestemd. Als je de ene hebt wil je de andere ook, daar ben ik van overtuigd!

Je vindt deze collectie online op maccosmetics.be en in de MAC stores al vrees ik dat je echt wel heel snel zal moeten zijn nu, de collectie zal heel snel uitverkocht zijn.

8 thoughts on “MAC X Ellie Goulding Part II

  1. Heb ook sinds de Cinderella collectie niets meer van MAC gekocht. Ik ga morgen in de winkel kijken of ik nog dingen kan scoren buiten die dat ik al heb gekocht.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Deze collectie is gewoon te mooi om te laten liggen 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *