MAC X Chris Chang

MAC X Chris Chang

mac X chris chang

Eerlijk? Ik kan soms niet meer volgen met de releasedata van MAC! Mijn excuses dan ook dat deze MAC X Chris Chang zo laat online staat. In elk geval, te mooi om niet te laten zien! Die verpakkingen zijn zo mooi, MAC heeft hier weer echt zijn best gedaan! Chris Chang is China’s meest extravagante ontwerper, de verpakking is vooral heel erg kleurig en dit werd ook doorgetrokken naar de producten zelf. Niet alles is helemaal mijn ding, het moet voor mij altijd een beetje workproof blijven, dat zal je meteen wel merken aan de kleuren.

MAC X Chris Chang

Kleurrijk is echt een understatement bij deze MAC X Chris Chang collectie! Wanneer je de verpakking bekijk kom je elke keer een nieuwe tegen, vlinders in alle mogelijke kleuren, vogels, vissen… Je zou er naar blijven kijken!

MAC X Chris Chang

MAC X Chris Chang

In deze collectie zitten kleuren die ik echt niet zal gebruiken maar deze MAC X Chris Chang Prep + Prime Transparent Finishing Powder heeft ondertussen zijn weg al naar mijn badkamer gevonden. Lang geleden was dit mijn favoriet setting powder en ondertussen is dat opnieuw het geval. Als je met deze warme temperaturen foundation wil dragen moet je er voor zorgen dat je een settingpowder gebruikt dat je foundation goed laat zitten zonder dat je tegen de middag een vlekkerig hoofd of helemaal geen foundation meer hebt. Ik kan je dit MAC X Chris Chang Prep + Prime Transparent Finishing Powder zeker aanraden, makkelijk aan te brengen met een grote fluffy brush of met een donsje. Een donsje is net iets makkelijker om mee te nemen, ik kan je zeker de Compact Powder Puff van MAC aanraden, deze past net in het doosje.

MAC X Chris ChangMAC X Chris ChangMAC X Chris Chang

Een gele lipstick? MAC doet het! De MAC X Chris Chang GOLD XIXI lipstick is een kanariegele lustre lipstick. Wanneer draag je eigenlijk zo’n kleur? Ik in elk geval niet echt vaak of eerder nooit. Maar de verpakking, die is gewoon prachtig!

MAC X Chris Chang

MAC X Chris Chang

Ook de MAC X Chris Chang PALE PIPA eyeshadow is toch wel een specialleke. Over het hele ooglid is het me iets te 80’s maar heel licht aangebracht op de waterlijn vind ik het dan wel weer kunnen. Zeker in de zomer mag het allemaal wat speelser.

MAC X Chris Chang

De swatches! Links zie je MAC X Chris Chang PALE PIPA eyeshadow, rechts MAC X Chris Chang GOLD XIXI  lipstick. De oogschaduw valt heel erg goed mee qua kleur maar de gele lipstick, nee niks voor mij!

Ik ben vooral blij dat ik het MAC Prep + Prime Finishing Powder herontdekt heb, echt zo’n fijn poeder! Dit poeder zit in de permanente collectie en vind je hier.

Zijn die felle kleurtjes iets voor jou?

3 thoughts on “MAC X Chris Chang

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *