MAC Pro Longwear Concealer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb iets met foundations! En dat iets begin ik de laatste tijd ook te hebben met concealers. De laatste maanden zijn er heel wat bijgekomen in mijn stash maar er zijn er weinig die ik echt fijn vind. De reden? De meeste gaan héél erg in de lijntjes onder mijn ogen zitten. Ik weet het hydratatie is key en dat is ook echt zo maar hoe je ook smeert bij sommige, altijd zie je ze na een tijdje schuiven naar de plaatsen waar ze niet moeten gaan zitten, de lijntjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik had al veel goeds over de MAC Pro Long Wear Concealer gehoord, vooral de dekking en de finish zou heel erg mooi zijn. Tijd om het zelf te ondervinden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eerst en vooral de verpakking. Die krijgt van mij een dikke 10 op 10. Heel erg handig zo’n pompje! Enig minpuntje is misschien het glazen flesje. Als je dat laat vallen hangt alles vol. Ik ben er dus extra voorzichtig mee want ik ken mezelf!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Je hebt van deze concealer echt maar heel weinig nodig. Eén licht pompje is meer dan voldoende voor je beide ogen, aanbrengen doe ik met mijn vingers. Ik nam de concealer in NC30, bij MAC ben ik NC35 als ik een foundation kleur neem en deze concealer is perfect voor onder de ogen. Hij is licht genoeg om je een wakkere blik te geven en hij camoufleert donkere kringen. Hier geldt ook weer, zorg voor een goede basis, een goed hydaterende oogcréme. Breng je deze concealer ‘s morgens aan dan zit hij s’ avonds nog mooi op zijn plaats zoals het hoort. Afpoederen doe ik niet, ik heb het idee dat dat helemaal niet nodig is. Wat ook heel erg fijn is, is dat deze concealer beschikbaar is in veertien kleuren, van heel licht naar donkere huidtypes, iedereen zou er zijn kleur moeten vinden.

Ik ben fan van deze concealer, je zag hem tussen de favorieten van januari staan, ik denk dat je hem de volgende maanden nog wel zal zien passeren!

Je betaalt 18 euro voor 9 ml, zowel online als in de shops.

Wat is jouw favoriete concealer?

 

4 thoughts on “MAC Pro Longwear Concealer

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *