MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

Als je MAC kent zal je zeker en vast hun fijne lipsticks kennen. Ze bestaan in alle soorten finishes die je je maar kan inbeelden. Nu gingen ze nog een stapje verder en brengen de MAC Liptensity Lipsticks uit! Samen met een tetrachromaat (iemand die in staat is door een bijzondere genetische afwijking om wel 100 miljoen kleurschakeringen van elkaar te onderscheiden) ontwikkelde MAC 24 nieuwe tinten die echt helemaal anders zijn dan alle lipsticks die MAC al ooit heeft uitgebracht. Denk aan een heel intense kleur, wat je ziet in de huls is de kleur die je ook meteen op je lippen krijgt, zelfs na één keer smeren. De finish van deze lipstick is satijnachtig, niet volledig mat en ook niet heel glanzend en bovendien lijken ze wel boter op je lippen.

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

 

Ik kreeg twee tinten van MAC, MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond. De ene ben ik groot fan, de andere is niet zo mijn ding wegens iets te donker.

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almonda

Laten we meteen beginnen met mijn favoriet, MAC Liptensity Smoked Almond. Deze zou ik er zelf niet hebben uitgepikt maar uiteindelijk blijkt dit een heel mooie kleur te zijn. Niet echt een nude tint maar ook geen “in your face” kleur waardoor hij voor mij heel erg workproof is. Een lipstick die je zonder nadenken kan aanbrengen.

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked AlmondMAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

MAC Liptensity Burnt Violet, dat is een ander paar mouwen. Ik maakte hier al meteen de fout om geen lipliner te gebruiken hierdoor “bloedt” de kleur een beetje. Dit is zo’n kleur die je moet durven dragen en eerlijk… dit is niks voor mij. Ik heb dan altijd het idee dat iedereen dan constant naar je lippen staart. Bovendien is dit geen kleur die ik vaak draag en daarom zou deze nog extra opvallen. Ik heb het al vaak gezegd, ik ben meer een “oude” meisje.

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

De swatches van MAC Liptensity Smoked Almond X Burnt Violet naast elkaar.

MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

Foto Temptalia

Deze kleuren zijn dan wel weer helemaal mijn ding! Moest je op zoek zijn naar een bepaalde tint, check dan even de overview van de MAC Liptensity lipsticks bij Temptalia daar vind je alle swatches van alle kleuren.

Je vindt de MAC Liptensity Lipsticks online en in de MAC Stores voor 25 euro.

3 thoughts on “MAC Liptensity Burnt Violet X Smoked Almond

  1. Wauw, ik vind smoked almond echt heel mooi en ook die andere op de swatches van temptalia doen mijn hartje sneller slaan… Ik hou best wel van de donkere goth berry lip, maar burnt violet vind ik net een tikje te bruin.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *