MAC Flamingo Park Collection

MAC Flamingo Park Collection

mac Flamingo Park

Om eerlijk te zijn dacht ik niet dat de MAC Flamingo Park Collection iets voor mij zou zijn. Ik vind de beelden en de producten wel mooi maar net iets te fel om dagdagelijks te kunnen gebruiken.

MAC Flamingo Park

Ik ben meer een nude meisje en bij deze collectie spatten de kleuren er echt af. Toen ik twee producten uit deze collectie kreeg was ik dan ook verbaasd dat ik ze toch wel heel erg leuk vond. Het is dus zeker geen collectie voor de durvers onder ons, je moet gewoon de moeite doen om even verder te kijken dan de felle kleuren.

MAC Flamingo Park

Ik kreeg de Cremesheen Lipstick in Flocking Fabulous en de Powder Blush in What i Fancy.

MAC Flamingo ParkMAC Flamingo ParkDeze What i Fancy Blush is zo zo zo mooi…

MAC Flamingo ParkMAC Flamingo Park

What i Fancy is een fris peachy kleurtje die elke huidskleur doet opleven. Ik ben er in elk geval echt verliefd op! Dit is zo’n blush die je zonder nadenken uit je make-uptasje kan halen, hier kan je echt niks verkeerd mee doen.

MAC Flamingo Park

Deze Cremesheen lipstick in Flocking Fabuleus is wel een heel ander paar mouwen, hier kan je niet echt meer spreken van een nude tint, dit is best wel een opvallende kleur.

MAC Flamingo ParkMAC Flamingo Park

Deze kleur zal pas helemaal tot zijn recht komen als het mooi weer wordt, je wordt er echt instant vrolijk van.

MAC Flamingo Park

Cremesheen lipsticks zijn nog altijd mijn favoriet bij MAC, ze hebben mooie intense kleuren, smeren lekker weg én drogen mijn lippen niet uit.

Heb ik je met de lipstick niet overtuigd dan denk ik wel dat ik het met de blush heb gedaan. Je moet deze collectie echt een kans geven ook al ben je niet zo voor de felle kleurtjes.

Deze MAC Flamingo Park collectie vind je op maccosmetics.be en in de MAC stores vanaf 1 maart maar ik zou een paar dagen voordien af en toe de webshop al eens checken want soms komen de collecties daar al wat vroeger online.  De collectie staat sinds gisteren online, shop ze!

3 thoughts on “MAC Flamingo Park Collection

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *