MAC Cremesheen Lipstick Peach Blossom & Creme Cup

SONY DSC

Gisteren een MAC Mineralize Lipglass vandaag twee nieuwe MAC Cremesheen lipsticks (18.50 euro), of in elk geval nieuw voor mij. Beide zitten permanent in de collectie, je kan ze beide zowel online als bij MAC zelf vinden. Toen ik deze twee lipsticks zag werd ik meteen verliefd. Lang geleden dat ik nog eens zo enthousiast werd over een MAC product. Er komt de laatste tijd zoveel uit dat MAC een kleine beetje op de achtergrond is geraakt, shame on me! Maar de liefde is nooit weg geweest en nu weet ik weer waarom, wat zijn Cremesheen lipsticks toch fijn! De fijnste finish die er is, zacht en smeuïg en met een meer dan redelijke houdbaarheid. Bovenaan zie je Creme cup, onderaan Peach Blossom, echt zomerse kleurtjes!

SONY DSC

MAC Cremesheen Creme Cup is de meest dekkende van beide. Lijkt een beetje koraal in de tube maar op mijn lippen is hij mooi roze.

SONY DSC

Peach Blossom is dan weer een heel stuk minder dekkend en door de kleur van mijn lippen is hij iets minder koraal dan ik gehoopt had. Nog steeds heel erg mooi, maar als hij wat dekkender was geweest misschien nog mooier.

sized_dsc02261

Bovenaan Peach Blossom, onderaan Creme Cup. Hier zie je meteen welke het meest dekkend is!

Het smaakt naar meer, deze Creme Sheen lipsticks! Dus vanaf vandaag op de wishlist, Créme in Your Coffee en Shanghai  Spice!

Jij nog aanraders in de nude/ roze tinten?

One thought on “MAC Cremesheen Lipstick Peach Blossom & Creme Cup

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *