L’Oréal Telescopic Mascara Deep Brown

Mascara is niet weg te denken uit mijn beautyroutine, ik zei het al in de tag, ik zou niet zonder kunnen! De L’oréal Téléscopic mascara is er ééntje die al heel lang bestaat en is altijd één van mijn favoriete drugstore mascara’s geweest, hier heb ik altijd een back-up van! Vooral omdat ik een beetje bang ben dat ze hem niet meer zullen maken. Je ziet zoveel nieuws mascara’s verschijnen dat er sowieso vroeg of laat andere afvallen, al zijn die nieuwe daarom niet beter.

Deze mascara heeft een lange, smalle en plooibare brush. Geen lange haartjes op deze brush, dat heeft hij niet maar heel korte die er voor zorgen dat je wimpers mooi gespreidt worden. Verwacht geen mega volle wimpers, deze geeft een mooi natuurlijk resultaat.

 

Eén laagje geeft al een mooi resultaat, perfect voor iedereen die van een natuurlijk resultaat houdt.

 

Twee laagjes geeft een iets voller resultaat maar toch zie je vooral lengte.

Ik ben fan! Je kan de mascara nog steeds kopen oa bij het Kruidvat voor rond de 13.00 euro.

Wat is jouw favoriete drugstore mascara?

8 thoughts on “L’Oréal Telescopic Mascara Deep Brown

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *