Lorac Pro Matte Palette

Lorac Pro Matte Palette

Lorac Pro Matte Palette

Mijn eerste kennismaking met Lorac was meteen een voltreffer en zo kreeg dit Lorac Pro Matte Palette ook een plaatsje in mijn make-up stash. Als je weet dat dit het Lorac Pro Matte Palette is dan weet je meteen waarom, allemaal matte tinten, dat kan ik niet aan me voorbij laten gaan!

Lorac Pro Matte PaletteLorac Pro Matte Palette

Acht matte tinten die de perfecte aanvulling zijn op mijn Lorac Nude Necessities palette dat meer glanzende kleuren heeft. Eigenlijk zit in dit Lorac Pro Matte Palette alles wat je nodig hebt op gebied van kleuren, in elk geval voor een toch vooral neutrale look. Deze keer geen harde case maar een kartonnen doosje. Ik ben er niet zo’n fan van want het sluit niet zo goed af en zit als snel vol deuken en krassen als je niet uitkijkt. Beetje jammer van de verpakking die had beter gekund.

Lorac Pro Matte Palette

Acht kleuren zitten in dit Lorac Pro Matte Palette waarvan de meeste een warme ondertoon hebben. De vier lichtste kleuren gebruik ik graag als basis en ga dan verder met één donkere tint en werk dan af met één glanzende tint uit het Lorac Nude Necessities palette.

De swatches van het Lorac Pro Matte Palette!

Lorac Pro Matte PaletteLorac Pro Matte PaletteLorac Pro Matte PaletteLorac Pro Matte Palette

Ook dit palette heeft me absoluut niet teleurgesteld, wat je in het palette ziet krijg je ook op je brush. Mooie volle kleuren en oogschaduw die aanbrengt als boter, heel erg zacht en makkelijk te blenden. Enkel Linen, de bijna witte kleur is iets losser en laat vrij veel oogschaduw los bij gebruik. Zeker je brush even aftikken dan is het probleem meteen opgelost.

Dit Lorac Pro Matte Palette werd exclusief voor Ulta uitgebracht in Amerika maar als je een beetje rondsurft zal je het zeker nog tegenkomen. Voor iedereen die van matte, warme tinten houdt is dit een aanrader samen met het Lorac Nude Necessities palette, meer heb je eigenlijk niet nodig.

Ik vond dit palette hier en het is nog steeds te koop heb ik net gezien. Iets voor jou? Niet te lang wachten dan!

4 thoughts on “Lorac Pro Matte Palette

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *