Londen Wishlist

Londen Wishlist

Londen Wishlist

Na weken aftellen is het vrijdag zover, eindelijk naar Londen! Samen met Stamatia en een vriendin stap ik vrijdag op de Eurostar met een mooie Londen Wishlist op de i-phone! Stamatia stippelde een hele route uit met de leukste beautyshops en met haar als gids, dat kan absoluut niet mislopen.

Mijn Londen Wishlist!

Londen Wishlist

De Pixi Glow Toner is zo’n product dat je eigenlijk ook wel makkelijk online zou kunnen kopen als je dat zou willen. Bij mij kwam het er nooit van maar deze komt nu zeker mee naar huis!

Londen Wishlist

Dit Charlotte Tilbury Instant Look in a Palette is net uit en hoop ik te kunnen swatchen in Londen. Het zal mijn eerste kennismaking zijn met dit merk want ondanks alle fijne reviews heb ik er nog steeds niets van gekocht.

Londen Wishlist

Deze Barry M Coconut Infusion Nailpaints hoop ik bij Boots tegen te komen. Die kleuren zijn zo leuk en bovendien is het een soort van nagellak en verzorging in één. Benieuwd!

Londen Wishlist

Zou die Collection 2000 Concealer nu écht zo fijn zijn als ze beweren? Ik ga er niet speciaal naar zoeken maar hij mag wel mee als ik deze vind!

Londen Wishlist

Zie je die blush duo’s uit de Nars Summer Collection? Die wil ik ook absoluut swatchen.

Londen Wishlist

Zo, zo benieuwd naar deze Marc Jacobs re(marc)able foundation. Schijnt nogal tricky qua kleur te zijn en daarom durfde ik hem niet goed online te bestellen. Hopelijk kan ik de perfecte kleur laten matchen.

Londen Wishlist

Een tussenstop bij Victoria’s Secret mag zeker niet ontbreken! Ik heb mijn zinnen gezet op een paar leuke hipsters en zo’n leuke gympant die vooral zal gebruikt worden om te chillen ipv te sporten 😀

Londen Wishlist

Verder wil ik ook nog een aantal kadootjes shoppen bij Lush

Ik heb nu wel een hele wishlist gemaakt maar uiteindelijk kom ik misschien nog wel met heel andere dingen naar huis. Er zijn zoveel leuke shops… hopelijk kan ik kiezen 🙂

Heb jij nog tips voor mij? Shoot!

7 thoughts on “Londen Wishlist

  1. Ok, zo jaloers op dit moment. Wil zo graag nog eens naar Londen. Zeker eens naar de producten van Soap & Glory kijken.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Dat merk was ik helemaal vergeten maar je hebt helemaal gelijk, daar moet ik ABSOLUUT naar kijken 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *