Londen Shoplog

Londen Shoplog

Londen Shoplog

Londen Shoplog

Vorige week trok ik met Stamatia (haar shoplog vind je hier) en haar beste vriendin naar Londen. Ik heb er letterlijk maanden naar uitgekeken en had ook al een wishlist gemaakt omdat ik me toch een beetje aan een lijstje wilde houden. Uiteindelijk bracht ik niet alles mee dat op de wishlist stond maar wel enkele andere dingen waar ik instant verliefd op werd.

Londen Shoplog

De Nails Inc Paint Can is één van de dingen die niet op de wishlist stond maar waar ik wel al een tijdje nieuwsgierig naar ben. Hoe makkelijk zou het zijn om je nagels gewoon een kleurtje te geven met een spray? Ik ben in elk geval benieuwd. Bij Boots kwam ik deze Barry M Coconut Fusion Nail Paint tegen, deze stonden wel op mijn wishlist en ik nam dan ook de mooiste kleuren mee bij Boots.

Londen Shoplog

Zo jammer dat we Becca nog niet in België kunnen kopen. Gelukkig vond ik in Londen een paar producten die me meteen aanspraken en mee naar huis mochten. Over deze Shimmering Perfector in Moonstone heb ik al veel goeds gelezen. Ben zelf grote fan van de cream versie en het poeder, ben heel benieuwd naar deze fluide! Charlotte Tilbury vind je bijna overal in Londen maar wij trokken naar de op zichzelf staande shop en die is zo mooi. Bestaande uit twee verdiepingen waar je in de kelder zelfs een echt boudoir vindt. Daar kocht ik oa deze nieuwe Legendary Lashes mascara.

Londen Shoplog

Maar ook het prachtige Charlotte Instant Look in a Palette mocht mee Té mooi om te laten liggen!

Londen Shoplog

Verder nog meer moois van Becca, het Ambieert Strobe Lighting Powder in Euphoric Strobe Light en de Ambient Light Correcting Primer in Dim Light. Valt het op dat ik van highlighters houd?

Londen Shoplog

Heel hoog op de wishlist en gelukkig ook gevonden is de Marc Jacobs Re(Marc)Able foundation. Niet goedkoop maar wel elke druppel waard. En dat kan je letterlijk nemen want je hebt echt maar enkele druppels nodig van deze foundation zonder aan dekking te verliezen, integendeel zelfs, dit is een full coverage met enkele druppeltjes. Verder mocht ook de Velvet Noir Major Volume Mascara en de Remedy Concealer Pen mee.

Verder nam ik uit de grootste Lush ter wereld nog twee shower creams mee in groot formaat, Yuzu and Cocoa en The Comforter en een kadootje voor een verjaardagsfeestje van mijn dochtertje. Ook bij Victoria Secret deden we een tussenstop en nam ik slipjes mee, de chill broek die ik online had gezien, voelde irl niet zo goed aan en heb ik dan ook laten liggen. Bij Gap Kids nam ik voor Jill nog een zwempak met bijhorende slippers mee. En aangezien er in Londen ook een aantal Ladurée’s zijn nam ik ook macarons mee. De vriendin van Stamatia wilde ook naar Kikki K, eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord maar dat is zo’n leuk winkeltje! Als je ook maar een beetje houdt van stationary, kaartjes, boekjes, blocnotes… dan wil je daar niet meer weg. Ik kocht er niks voor mezelf maar wel voor Jill het Paper Lover’s Book, een boek gevuld met notes, stickers, DIY én met poezen, daarom vond ik deze zelf ook zo leuk!

Ook Jill had een kleine wishlist en wilde EOS lipbalms, hier heb ik er vier verschillende van kunnen scoren. Ook wilde ze een paar Maybelline Baby Lips en die heb ik ook gevonden.

Ik wilde nog veel meer meenemen maar ik kon het gewoon niet meer dragen, ik denk dat mijn armen die dag vijf centimeter gegroeid zijn. Maar ik ben vooral héél erg blij met alles wat ik gekocht heb. Stuk voor stuk pareltjes!

Is er iets dat jullie als eerste willen zien voorbij komen? Laat het me weten!

5 thoughts on “Londen Shoplog

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *