L'Occitane Shea Sooting Fluid & Comforting Oil

L’Occitane Shea Comforting Oil & Soothing Fluid

Tijdens de UPR BeautyDay kreeg ik een opfrissing van de L’Occitane Shea Butter lijn en maakte ik ook kennis met een aantal nieuwe producten en die blijken nu echt van pas te komen!

L'Occitane Shea Sooting Fluid & Comforting Oil

Mijn huid hangt het uit en geen klein beetje. Door de één of andere reden voelt ze enorm droog en geïrriteerd aan. Ik vrees dat het een beetje te maken heeft met iets teveel exfoliatie, ik ben iets te gretig geweest met dode huidcellen weg te scrubben, voeg daar nog eens een hele dag airco bij, een combinatie die je huid geen goed doet. Insert de L’Occitane Comforting Oil en de Soothing Fluid die ik elke morgen en elke avond ben gaan gebruiken en mijn huid reageert er heel erg goed op, ze lijkt echt tot rust te komen.

L'Occitane Shea Sooting Fluid & Comforting Oil

De L’Occitane Shea Comforting Face oil is een gezichtsolie die je huid gaat de huid voeden en beschermen. De formule van deze olie is 100 % natuurlijk en werd verrijkt met shea en marula oliën die voedende eigenschappen en anti-oxidanten bevat die de huid gaat herstellen en van een beschermlaag gaat voorzien. Just what i needed! De olie is niet vet maar kijk een beetje uit met het doseren, je hebt echt maar een aantal druppels nodig voor je hele gezicht. Ik neem trouwens ook goed de tijd om alles goed in te masseren, zo net voor het slapen gaan is dat heerlijk ontspannend.

L'Occitane Shea Sooting Fluid & Comforting Oil

Nadat ik de olie goed heb ingemasseerd volgt de L’Occitane Shea Face Soothing Fluid. Deze fluid heeft een hele lichte textuur die een driedubbele bescherming biedt: helpt de beschermlaag van de huid door ze te versterken om zo uitdroging tegen te gaan, helpt de huid te verzachten en helpt bij de versterking van de natuurlijke weerstand van de huid.  Deze fluid bevat shea butter, muskaatroos en goudsbloem, ingrediënten die allemaal beschermende eigenschappen hebben.

De olie en de fluid zijn voor mij de ideale combinatie op dit moment, mijn huid ziet er meteen een heel stuk beter uit en voelt ook meer ontspannen. Zei ik al dat deze producten heerlijk ruiken? De hele Shea lijn van L’Occitane ruikt overheerlijk en doet me echt ontspannen.

Aanraders, deze Shea Face Oil en Fluid! Je vindt ze in de L’Occitane stores maar ook ook online, voor de face oil betaal je 31.00€ (30ml) en voor de fluide 33.00€ (40ml)

2 thoughts on “L’Occitane Shea Comforting Oil & Soothing Fluid

  1. Ook mijn huidje had de voorbije weken last van droge en geïrriteerde plekjes. Maar gelukkig is er dit duo dat mijn huid weer zacht maakt! 🙂

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Mijn huid is op een paar dagen écht gebeterd door deze samen te gebruiken. Echt een fijn duo!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *