L’Occitane Shea Boter & Honing

SONY DSC

Ik heb een nieuwe verslaving! Deze L’Occitane Shea boter & Honing (20.00 euro) gebruik ik elke dag, echt elke dag! Ik ben altijd dol geweest op de Kiehl’s Creme de Corps maar deze heeft ondertussen zijn plaats ingenomen. Maar… Er is een maar… Deze lijn van L’Occitane is maar heel tijdelijk verkrijgbaar! Bij L’occitane zelf zou hij maar verkrijgbaar zijn van 24 januari tot en met 6 februari. Gisteren ontdekte ik dat de lijn al wel online te koop is bij L’Occitane!

SONY DSC

De verpakking is heel erg leuk en ziet er zacht uit, net zoals de créme.

SONY DSCSONY DSC

De L’Occitane Shea Boter & Honing lijn zit vol met voedende bestanddelen die je huid zacht maakt en houdt. Geen plakkerige bedoening als je hem aanbrengt, je smeert je in en enkele minuten later is alles goed ingetrokken. De textuur doet me heel erg denken aan slagroom en door de geur zou je er zo van proeven!

loc1

Nog zo’n musthave product is deze Honing Hand cream. Ik ben dol op de handcrémes van L’Occitane, ik heb ze in alle soorten (Klik hier) en deze zal er snel aan toegevoegd worden. In de winkel betaal je 7 euro, online betaal je 6 euro.

loc2

 

Deze Shea Schuimende Jelly Honing (14.00 euro) zal ook heel snel in mijn badkamer staan!

Je raadt het al, ik plaatste een bestelling! Ik heb zo het idee dat deze producten heel snel uitverkocht zullen zijn omdat ze zo kort verkrijgbaar zijn, dus als jij hier iets van wil, wees dan snel! Als je de code WELCOME in geeft bij het bestellen betaal je geen verzendkosten.

Wat denk jij? Iets voor jou?

 

 

14 thoughts on “L’Occitane Shea Boter & Honing

 1. Die online shop van L’Occitane werkt niet 🙁 wat jammer ik wou graag de body butter bestellen, lijkt me echt héérlijk 😀

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Nog eens proberen misschien? Mij lijkt het net wel om er op te geraken!

  [Reply]

 2. Die Whipped Body Butter is echt zalig! Die douchegel lijkt me ook echt fantastisch!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ben ook heel erg benieuwd naar de douchegel, als hij even lekker ruikt ga ik heel erg blij zijn 😀

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *