Leuke ontdekking @IPXL_Belgie : Ciaté !!

SONY DSC

Gisteren deed ik een heel leuke ontdekking! Ik instagrammde ( is dat een woord?) meteen een foto, Ciaté wordt blijkbaar sinds vorige week bij ICI Paris XL verkocht! Zowel bij de parfumerie zelf als online kan je een heel mooie collectie terug vinden. Niet alleen de full size flesjes maar ook de LE setjes zijn er te koop. Ik kon wel een gat in de lucht springen, zo leuk 🙂

SONY DSCSONY DSC

Als eerst nam ik, The Dolls House collection met pastelkleurtjes mee.

SONY DSCSONY DSC

Het tweede setje is The Beach Houser collection met wat zomerse kleurtjes.

SONY DSC

Ik heb nog geen enkele full size van de Ciaté nagellak en hier nam ik ook twee kleurtjes van mee, Play Date en Pool Party.

Voor de full size flesjes betaal je 8.70 euro en voor de setjes van 5 flesjes met 5ml betaal je 19.55 euro.

Ik ben heel erg blij met deze ontdekking! Bij Ciaté zelf betaal je je blauw aan verzendkosten, bij IPXL is de verzending gratis. Hopelijk volgen ze de collecties nu ook een beetje op, dat zou helemaal mooi zijn! Ik vond deze setjes bij IPXL in de Stadsfeestzaal in Antwerpen maar op de Meir zelf zouden ze ook te koop moeten zijn.

Is er een setje dat je eerst geswatcht wil zien? Of liever eerst de full size lakjes? Let me know!

7 thoughts on “Leuke ontdekking @IPXL_Belgie : Ciaté !!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *