Les Bleus de Chanel

SONY DSCAls er één kleur nagellak is die ik de laatste tijd heel vaak draag dan is het wel blauw en dit in zowat alle tinten. Toen er een tijdje geleden een leuke korting in mijn mailbox zat bestelde ik me dan ook een aantal blauwe lakjes, alledrie van Chanel. Mijn obsessie met Chanel nagellakjes wordt met de dag groter, ik heb er al heel wat maar ik wil er nog veel meer! Chanel heeft zo’n mooie kleuren, ze zijn net altijd iets specialer dan andere lakjes.

SONY DSC

 

Chanel Blue Satin kwam uit in de Aurora Blues spring 2008 collection en zit nu permanent in de collectie. Blue Rebel en Blue Boy kwamen uit in de Les Jeans de Chanel Collection in 2011. Deze collectie was LE maar deze lakjes vind je zeker nog terug bij IPXL waar ik ze kocht. De enige die je waarschijnlijk niet meer kan vinden is Coco Blue, net zoals Chanel Riva is dit een zeer gewild lakje. Voor Coco Blue betaal je ongeveer 100 euro op Ebay en voor Riva mag je het dubbele rekenen. Dat is me net iets teveel voor een nagellakje 😉 Op naar de swatches!

SONY DSC

sized_chanel blue satin

Chanel Blue Satin.

SONY DSC

sized_chanel blue rebelChanel Blue Rebel.

SONY DSCsized_chanel blue boy

Chanel Blue Boy.

Vraag me niet om de mooiste kleur er uit te kiezen want dat kan ik niet, ik vind ze allemaal even mooi. Lakken doen ze alledrie prima alleen heeft Blue Boy wel drie laagjes nodig om volledig dekkend te zijn.

Welk blauw vind jij het mooist?

 

7 thoughts on “Les Bleus de Chanel

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *