Chanel Le Vernis Ballerina & Fraîcheur

Le Vernis Chanel Ballerina & Fraîcheur

Chanel Le Vernis Ballerina & Fraîcheur

Mijn obsessie met Chanel Le Vernis is nog lang niet over, ik wil mijn collectie zo compleet mogelijk maken! Soms heb ik echt spijt dat ik er niet eerder ben aan begonnen want Chanel heeft in het verleden heel wat mooie lakjes uitgebracht die nu jammer genoeg helemaal niet meer te krijgen zijn. Ik kan alleen maar hopen op repromotes en vroeg of laat zal dat (hopelijk) wel gebeuren. Chanel heeft op dit moment iets meer dan dertig lakjes in zijn permanente collectie zitten en ook die ben ik stilaan aan het verzamelen. En zo stootte ik een tijdje geleden op Chanel Le Vernis Fraîcheur en Ballerina. Ik moest even checken of ik ze nog niet had (snel gebeurd als je een lijstje op je blog hebt staan) en dat was niet het geval dus mochten ze mee naar huis.

Chanel FraîcheurChanel Fraîcheur

Chanel Le Vernis Fraîcheur is een lichtgroen lakje (dat volgens sommige heel erg lijkt op Jade) met de typische Chanel shimmer in verwerkt. Twee laagjes zorgen er voor dat de lak nog steeds ietwat sheer is maar het blijft wel mooi. Dit is zo’n kleur die je best op korte(re) nagels draagt vind ik zelf.

Chanel BallerinaChanel Ballerina

Chanel Le Vernis Ballerina is dan weer super sheer, je ziet er je alles door. Ik gebruikte hier twee laagjes, een derde gaat gewoon niet omdat de lak dan op sommige plaatsen wat gaat samen trekken. Mooi als je houdt van hele nude nagels, verzorgd ziet het er in elk geval wel uit. Voor mij persoonlijk had hij iets dekkender mogen zijn.
Beide lakjes zitten in de permanente collectie en vind je zowat bij elke parfumerie.

Op zoek naar een bepaalde kleur van Chanel Le Vernis? Hier vind je al de swatches die in mijn collectie zitten.

4 thoughts on “Le Vernis Chanel Ballerina & Fraîcheur

  1. Ballerina is meer sheer dan ik verwacht had, maar vind ‘t wel heel een hele mooie lak.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ik had deze ook wat dekkender verwacht, heb al swatches gezien waarop dat het geval was. Misschien bij vier laagjes? Dat vind ik net iets te veel 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *