Le Rouge de Chanel: Collection Variation Le Vernis Coup de Coeur X Rouge Coco Chéri

SONY DSC

Ik denk dat jullie al wel hadden geraden dat ik zeker voor het lakje zou gaan 😉 De lipsticks was misschien meer een verrassing qua kleur, het is deze keer geen roze geworden maar eerder een koraalkleur.

sized_chanel coup de coeur

Chanel Le Vernis Coup de Coeur is een mooi framboos kleurtje, een kleur die iedereen staat. Het mag dan wel een rode kleur zijn, toch is het geen in your face kleurtje en hierdoor erg draagbaar, love it!

sized_chanel coup de coeur 1

Twee laagjes en de kleur is perfect dekkend. Droogtijd is snel maar ik gebruik altijd Seche Vite om het nog niet iets sneller te laten drogen. Bovendien blijft de lak dan veel langer mooi en glanzend.

SONY DSC

Ik heb al heel wat finishes van de Chanel Lipsticks geprobeerd en heb al verschillende kleuren in mijn stash en het lijkt nu wel of ik mijn favoriete Chanel finish heb gevonden, nl de Rouge Coco.

sized_chanel rouge coco cheri 1Chanel Rouge Coco Chéri is mijn favoriet uit deze collectie, na het zien van de swatches zal je zien waarom!

sized_chanel rouge coco cheri

Zacht, smeuïg en met veel kleur, zo kan je de Chanel Rouge Coco lipsticks omschrijven en dat is met Rouge Coco Chéri niet anders. Ben je op zoek naar een mooie koraal lipstick noteer dan zeker 7 februari in je agenda want deze beauty is limited edition en zou wel eens heel snel uitverkocht kunnen zijn.

Heb jij je keuze al kunnen maken uit de Le Rouge de Chanel: Collection Variation?

11 thoughts on “Le Rouge de Chanel: Collection Variation Le Vernis Coup de Coeur X Rouge Coco Chéri

 1. Hoi,
  Ik zal de coup de coeur gisteren toevallig bij Parix XL, ik vraag me af of hij erg lijkt op de “Infidèle” of de “April” van Chanel.
  Mijn collectie Chanel-nagellakken is ook al redelijk uitgebreid, maar denk toch dat ik me deze nog ga aanschaffen 🙂
  Toffe blog btw!
  Doe zo verder!!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik zal ze eens naast mekaar zetten en even een vergelijking maken al denk ik dat Coup de Coeur toch net weer anders is.

  Bedankt voor het compliment <3

  [Reply]

 2. gisteren de “Coup de Coeur” vergeleken met de “April” en ze liggen heel dicht bij elkaar, al is de “Coup de Coeur” iets meer fuchsia 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Bedankt voor de tip! Ikzelf heb April nog niet maar ben wel van plan om die samen met May nog te kopen. Kwestie van mijn collectie nog een beetje aan te vullen 😉

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *