Le Petit Pinceau de Chanel

SONY DSCSONY DSC

Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne kabuki om mee te nemen. De meeste kabuki’s zijn te groot en een beetje onhandig om in je toiletzakje te steken en na een tijd gaan de haren naar alle kanten staan. Bij de Les Beiges de Chanel bracht Chanel de Pinceau Kabuki Rétractable uit, een kabuki die je kan dichtschuiven, zo blijven de haartjes allemaal mooi op zijn plaats. Jammer genoeg is die nergens meer te vinden, ze zouden nog terug binnen komen maar dat kon nog een tijdje duren. Dus ging deze Le Petit Pinceau de Chanel mee naar huis!

SONY DSC

De kabuki zit verpakt in een klein zwart, fluwelen tasje. Mooi maar het nadeel is wel dat je er alles op ziet en het lijkt wel of het alles aantrekt.

SONY DSCSONY DSC

Poeder aanbrengen gaat heel makkelijk, door het brede handvat heb je grip genoeg. En het grote Chanel logo? Daardoor is hij extra leuk 😉

SONY DSCSONY DSC

Hij is zacht en heeft heel veel dicht bij elkaar staande haartjes waardoor hij het poeder opneemt. Ik draai de kabubi een paar keer rond in mijn Les Beiges poeder, even aftikken en hij is klaar voor gebruik. Hij kreeg ondertussen al twee keer een badje en ik heb niets gemerkt van loslatende haren, ik hoop echt dat dat zo blijft!

De brushes van Chanel vind je zowat bij elke parfumerie die Chanel verkoopt, voor deze Le Petit Pinceau de Chanel betaal je 39.00 euro.

Ik ben dol op mijn “le petit pinceau de Chanel”! Klinkt ook zo chique hè 😉

 

6 thoughts on “Le Petit Pinceau de Chanel

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *