Laura Mercier Mini Caviar Stick Eye Color Set

SONY DSCSONY DSC

Deze Limited Edition Laura Mercier Mini Caviar Stick Eye Color Set had al veel langer online moeten komen maar ik was ze een beetje vergeten, shame on me! Dit setje bracht Laura Mercier uit tijdens de feestdagen en was in een mum van tijd uitverkocht. Ik heb heel wat webshops moeten afspeuren om het toch nog te pakken te krijgen, gelukkig is het me toch gelukt. Het goede nieuws is dat deze kleuren wel allemaal in full size te koop zijn en je hoeft het zelfs niet ver te zoeken want ze zijn te koop bij Cosmeticary.

SONY DSCSONY DSC

van links naar rechts Amethyst – Cocoa – Copper

SONY DSCSONY DSC

van links naar rechts Khaki – Moonlight – Rosegold

De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig! Waar andere oogschaduwsticks nogal hard en moeilijk te hanteren zijn, zijn deze Caviar Sticks zacht en smeuïg en perfect op zichzelf te gebruiken. Zo gebruik ik ze dan ook het liefst, de kleuren zijn veel te mooi om er een andere kleur te gaan over smeren, zou een beetje jammer zijn. De houdbaarheid is meer dan prima, ook zonder oogschaduwbasis maar dan gaat de kleur na een tijdje een beetje vervagen, een primer gebruiken is dus geen slecht idee als je wil dat de kleur een hele dag goed zichtbaar is.

Het was mijn eerste kennismaking met de Caviar Sticks van Laura Mercier, gelukkig heb ik nu een aantal kleuren want anders had ik er vast nog enkele willen bestellen.

De Laura Mercier Caviar Sticks zijn te koop bij Cosmeticary voor 27.50 euro (full size) en je kan kiezen uit zestien kleuren.

5 thoughts on “Laura Mercier Mini Caviar Stick Eye Color Set

  1. Echt het ideale setje om deze sticks uit te proberen. Ze zien er echt supergepigmenteerd uit, prachtig!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ze zijn echt prachtig! Ik heb zo het idee dat Rosegold wel iets voor jou zou zijn 😀

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *